mitt hem är lika nära som igår

Det blir inte mycket bloggning nu när skolan är igång för jag orkar inte med det, eller kanske när jag börjar komma in i rutinerna igen. Vi har än så länge bara haft två "vanliga" skoldagar. Ja jag lär ju se, men förvänta inte mycket.
Nu när jag väl är här inne kan jag berätta att idag ska jag fara och träna fotboll igen sen umeå. Jag har haft lite otur med benhinneinflammation och tjafs. Men idag smäller det, ska nog bli skoj när man väl kommer dit. Men nu blir det maaat.
psg 09?

några coolingar

Här är några av mina fina vänner som ville att jag skulle länka till deras bloggar så här kommer det.
http://www.kaijssas.blogg.se
http://www.luleasfelicia.blogg.se
På felicias blogg hittar ni två klipp när jag sjunger och på kajsas hittar ni en cooling bild på mig. WOAH

it burns, burns, burns

Kvällen igår spenderades med felicia, gabriel och william här hos mig. Vi drog till starre och köpte go'saker sen såg vi walk the line. Den där mr cash är ganska så underbar. Det blev att felicia stannade över natten, det var länge sedan så det var mys. Idag har vi kollat matcher på bya, det blev två vinster till byn. Resten av kvällen tänkte jag spendera i sängen och se några snyftfilmer. Det blir mys.
Nu sitter en mongolid som är min syster brevid mig och läser vad jag skriver. BALLT.
mongo

teddybjörnen fredriksson, ja så hette han

Jag har de här senaste fem dagarna varit i skolan och sen i onsdags var jag i abisko med alla nior. Det har varit väldigt kul ändå om man bortser från vandringen som var pain in the ass. Så efter duschen igår kände jag mig som en ny människa, helt sjukt vad skönt det var. Men nu tänkte jag bjuda på lite bilder. Jag tog dock inte alls många men, men.
och så här biff blev jag.


när broar till tryggheten bränns

Helt ok kväll igår på musikens makt, dock stannade vi inte länge. Efter det så drog jag till min morbror där resten av min familj var. Jag kom hem vid tolv tiden och slumrade in vid ett?

Ja, söndag idag då, det innebär att det är måndag imorgon och måndag betyder skola. Helt sjukt vad snabbt den här sommaren gått. Men det har också varit den bästa sommaren på länge, jag har haft så otroligt kul. En skön sak att skolan nu börjar är att man kommer in i rutinerna igen..nä inte ens det.
Idag kommer i alla fall min farmor och farfar på besök. Annat vet jag inte vad som händer idag, jag hörde att våra bruttor är i final i lilla vm, så jag ska se om det blir att fara och heja dom till vinst. Annars är jag lite sugen på att fara med brädan och glida lite. Jag får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på.

som ögon när barnen är små

Det här köpte jag igår, plus lite undies.

boy, I must have been out of my mind

Tog just en välbehövlig dusch, det var skönt.
Idag ska jag till boden och checka in när mina lagkamrater spelar lilla vm. Det ska bli roligt.
På tal om random, jag började tänka på en sak min vän Kajsa brukar säga när man kommer till någon. Det låter så här: Hej, här kommer vi, vi tycker om potatis!
Hon är söt.
Och på tal om kajsa så är detta en fin bild hon har tagit med sin dunderkamera på¨mig och min bräda. Kolla in kajsas blogg→  http://www.kaijssas.blogg.se

i use to wan't you so bad

tänkte bara droppa in här och berätta att jag snart ska dra igång en rulle, det står mellan att se trassel för typ femte gången? (blir aldrig less på den) eller om jag ska se trust som många sagt är bra. Haha det lutar mot trassel fast näe, nu måste jag se något annat. Jag fyndade lite på staden idag, det visar jag imorgon när det är finare ljus att fota i, jag hatar att använda blixt. Men nuu ska jag bädda ner mig i sängen och fredagsmysa. Ha en fin kväll!
haha jag har kollat igenom lite gamla bilder idag och här är när jag hade min kära sony som jag saknar. puss på den.

you are cute, and don't forget it

Jag ställde alarm på klockan åtta idag, holy macaroni måste ni tänka, jo jag med. Men jag vill börja vakna tidigare och tidigare så att jag kan lätt stiga upp när skolan börjar. Eller lätt kommer det knappast bli, men ändå. Vid klockan tolv rattar förhoppningsvis min syster som har tagit körkort idag (grattis till dig syster♥) in mig och elin till stan. Jag hade tänkt kolla om jag hittar en fin höstjacka, jag vill i alla fall ha en militärgrön, det är ett måste. Allt kommer säkert sluta med att jag inte hittar någon. Men jag lovar att inte ge upp lätt. Jag kommer  förhoppningsvis inte komma hem tomhänt så ni får vänta och se, jag tror att jag ska slänga upp vad jag har på mig sen också. Ja ni lär ju märka, men nu måste jag börja göra mig klarre så vi hörs senare!
hahaha, jisses, vad kan det här vara. Typ femman?

två fina


att du säger vad du tycker säger inte mycket

Här kommer bilder på vad jag nyligt köpt.
Cardigan - H&M - 199:-
mössa - BikBok - 49 :-

svartskalle, stoltast i staden

Hela denna dagen har spenderats på storheden där jag fyndade en fin cardigan. Bild på den kommer, plus på en mössa jag köpte för några dagar sedan. Nu doftar det plättar i hela huset så jag ska snart rusa upp till köket och käka, mums. Jag har upptäckt att jag har det väldigt kallt i mitt rum, min näsa är alltid iskall, mindre mys. Ikväll blir det nog mest troligt att vara med några fina och mysa, men innan det har jag tänkt fila och måla naglarna (något jag väldigt sällan gör för att lacket vill alltid lossna för mig, med andra ord så biter jag på naglarna , inte något jag är stolt över btw) Jag tror att jag ska måla dom bruna, eller
So long suckers. (skämta, ni är fina)



I saw the real you

me wantie

don't come back at all

Det här vädret är verkligen deprimerande, otroligt deprimerande. Jag har i princip spelat gitarr hela dagen, awesome. Jag funderar på om jag ska ta och se den näst sista potter filmen bara för att fräscha upp minnet lite, jo så blir det.




(vet inte ens varför jag skrev det här inlägget egentligen, haha ful jag är.)



du är fin min vän ♥

playlist

Godmorgon folket, här sitter jag i myskläder och checkar in project runway på burken. Idag har jag ingen feber men jag har fortfarande ont i huvudet. Både positivt och negativt. Men ikväll blir det att se sista harry p filmen med några fina ena. Så då får huvudvärken lov att ta semester från min skalle. Idag när jag ändå inte har något speciellt att göra under dagen så kanske jag orkar börja fixa lite på bloggen, fast jag är ingen höjdare på sådant så jag ringer nog k och frågar snällt om hon orkar fixa åt mig. Men nu tänkte jag dela med mig ev min spotify lista. Läs att den är lång och jag har haft den i över ett år och ändrar den hela tiden. Men jag älskar den ändå. Enjoy!
felicia.

jag har väntat så länge på just denna dan

Hej på er!
Idag har jag inte varit utanför dörren ens, men anledningen till det är att jag har fått typ feber eller något sådant. För jag har värk i hela huvudet och termometern står på 38 grader, alltså ingen hög feber, men ändå feber. Jaja, jag är ändå så sällan sjuk så någongång måste det ju hända. Så ikväll får harry p komma och besöka min dataskärm och få mig att må bättre. Ha det bättre än mig, puss.
update: jag drar nog ut på en prommis för att få lite frisk luft.

middag med elin - Lördagen den 13 augusti

här kommer en del bilder som jag tog när jag och elin lagade middag tillsammans. Jag fotade dock inte våran efterätt, men det var i alla fall smält choklad med melon och banan + gotta. Riktigt mumsigt.

what goes around, comes back around

Dålig uppdatering hära, jo jag vet. Men jag har haft roligt och umgåtts med mina vänner så jag har icket dåligt samvete. För nu ska det bjudas på bilder också om ett tag (när jag redigerat, och valt vilka bilder som går att visa för mänskligheten). Så kolla in här om ett tag!
min otroligt vackra hund.

frankie's got a new apartment, julie has got one too

Sitter och väntar att tiden ska gå...
Nä skämta, eller det gjorde jag inte alls. Jag ska snart hoppa in i duschen sen ska jag bara göra mig fin och packa saker sen rullar jag bort mot elin där vi ska laga mat och annat gott. Jag är taggad till tusen! Jag spenderar natten där också, det ska bli mys. Så imorgon kommer jag hem med mycket fina bilder till er. Asbra, vi hörs imorgon, ha en fin lördag nu för det ska jag ha.




du är fin♥

samma gamla visa

Tänkte uppdatera min facebook lite inte för att det var länge sen jag böt , men ändå. Så kolla in min nya pb på fb.
Jag kommer nog inte blogga något mer idag, fast jag har varit väldigt flitig va? Jo en applåd och en klapp på huvet till mig. Puss.

ursäkta min franska

(tidsinställt inlägg)
Jag färgade som sagt håret igår och här är resultatet! Bilderna ger inte färgen rättvisa, det är mörkare i verkligheten.
(jag prövade att ta bilderna i olika ljus så det kan vara lite skillnad på färgen)

today's look

Idag hade jag planerat att följa med mamma och handla på maxi, sen drar jag och hänger med elin så får vi se vad vi hittar på. Men så här ser i alla fall jag ut idag
Jag vet att bilderna hamnade lite cp men jag orkar inte fixa det.
(försök att ignorera mitt trötta ansikte)

i poolen finns det punkare, men ingen president

Och här kommer det jag köpte när jag var på stan igår med elin.
hood tröja - h&m herravdelning - 199:-

t-shirt - gina tricot - 149:-

(den är mycket, mycket mer blå i verkligheten)


jag kan ge dig hela mig

Denna dag har spenderats med min elin, vi for in till staden och köpte lite hemligt till våran vän kajsa som fyller år imorgon (grattis i förskott). När vi var på väg hem så kom inte bussen som tog oss direkt till sunderbyn förrän om 20 min så vi tänkte vara fyndiga och ta 9:an som går via storheden till kyrkbyn. Då hoppade vi av i gammelstan men vi missade precis den bussen som skulle ta oss till byn. Då orkade vi inte vänta tills nästa buss kom så vi tog skjuts av jesper och william som hade varit och käkat på max.
När vi kom hem åt vi pizza och sen färgade elin mitt hår, jag blev faktiskt riktigt nöjd! Bild på det kommer. Men nu ska jag hoppa in i bastun och sätta hårinpackning och efterbehandling. Jag köpte även saker åt mig själv på stan, det kan jag visa senare också.
Vi hörs när vi hörs!
sötnos♥

förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Alltså det här är ett problem för mig, jag vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg. Om jag liksom ska gå direkt till saken jag ska skriva om eller om jag ska inleda med typ hej, tjena, tjoho. Haha cp jag är. Men nu skiter jag i det helt enkelt.
Under denna dag har jag inte gjort mycket alls, jag har för det mesta spelat gitarr så nu vill jag hitta på något. Men vad? Det ser inte så kul ut att gå ut i det här vädret, mulet och kallt. Jag ska i alla fall färga bort mina fula slingor och solblekta hår idag. Resultatet kan ni få se imorgon kanske. Jag hoppas verkligen att det blir bra! När min käraste vän elin kommer hem så drar vi ut och springer förmodligen, det ska bli skönt. Fast kondisen är inte på topp..
Men later dudes!
random, indeed

use it, break it, fix it


t-shirt - gina tricot - 99:-

plånbok - monki - 80:-

jeansshorts - bikbok - rea 99:-


Dock så gillar jag inte riktigt fransarna på shortsen så jag ska klippa bort dom och vika upp kanten istället.

Det var allt plus en concealer som jag glömde fota.

allting börjar om, jag kan börja om

Sitter har och njuter av Daniel adams ray som strålar ut genom mina högtalare. wunderbart. Sitter och funderar på om jag ska börja fixa på bloggen lite grann. Fast jag tror att jag ska vänta tills Kajsa skickar bilderna som vi tog under våran lilla fotografering. Då ska jag få en bra design hoppas jag. Jag känner att jag har kommit igång med bloggningen nu, jag är mer inspirerad, det ger vi tummen upp!




Om ni kikar in här om ett tag finns det bilder på det jag köpte igår, vi hörs!


bild från arkivet, gothia 2010


i just wanna be right

Godkväll kära vänner!

Idag har jag hängt med min coola vän lisette hela dagen, hon åker från luleå imorgon så vi passade på att träffas idag. Hon är riktigt fin den människan♥ Anyway, vi for in till luleåstad i det fina vädret och fyndade massa fint. Jag kan lägga upp bilder på det som jag köpte sen. Efter det drog vi vidare till byn och flamsade framför camen. Vi såg även en film jag skulle vela rekommendera åt er, jag såg att tyra hade bloggat om den så jag laddade ner den och den var ganska bra faktiskt! Så för ett litet tag sedan lämnade lisette mig.
Funderade starkt på att ta en bastu och skrubba bort lite hud, fast.. nej det kändes waaaay too hard. Istället bäddar jag ner mig med chirre och 90210. Godnatt!
The roommate



dove intense repair

Jag måste bara tipsa om ett shampoo och balsam som är riktigt bra, det stämmer verkligen att det reparerar håret. Så ett bra tips till er som har problem med slitet hår!
googlebild

och här står jag kvar

Hej på er, kvällen igår var ju som jag sagt underbar. När jag var påväg hem från bussen så hörde jag att någon dunkar musik väldigt högt, och så trött och hungrig som jag var så blev jag ganska irriterad. Sen när jag kommer in på gården så märker jag att det är mina egna föräldrar med co som sitter och dunkar vid grillen. Så då tvingade jag pappa att gå och fixa mat åt mig så satte jag mig själv vid elden och mös på. Jag älskar när det är mörkt ute på natten och så har man en eld, det är såå mysigt.
Men nu blir det lite bilder från helgen, tyvär är det bara mobilbilder, men bättre än inget alls.

håkan

daniel adams ray

tom jones




Det var allt jag hade för tillfället, jag kan fråga mina vänner om jag får ta bilder av dem ♥


tusen gånger om

Den här helgen har jag haft så obeskrivligt kul, underbart sällskap, underbara artister, underbart, underbart! Det enda minuset är att det tog slut alldeles för snabbt. Jag har verkligen ingen röst kvar nu. Och nu säger jag godnatt och hoppas alla har haft det lika underbart som jag, bilder kommer!





it's all about dancing in the moonlight

Som alla nog förhoppningsvis vet så är det luleåkalaset i helgen och jag har haft skitkul redan, fast idag blir det nog ännu roligare tror jag. Håkan Hellström here we come! Jag är sjukt taggad, det enda minuset är att det är förjävla kallt ute så det går inte att ha shorts. Jaja, jag kör på svarta jeans som igår och ett svart linne med låg rygg plus en svart bandeau. Hah, woman in black. Mitt hår är fluffsigt, haha det är allt jag säger, men bild kanske kommer också. Men nu ska jag tagga igång ännu mera.
Vi hörs när vi hörs!

so who do you think you are

Jag som trodde att jag skulle få en skön natts sömn igår, men icke det. Jag vaknade hela tiden och trodde att klockan var vid tolv, men nej. Sen när jag somnat ordentligt så blir jag väckt av att en byggarbetare kommer och svär på finska utanför mitt fönster. Jag visste inte att det var en byggare då så jag blev asrädd och sprang upp till mamma och pappa.. Då var klockan ungefär nio på morgonen så jag följde mami och papi för att hämta kullerstenar.
Är helt stolt över mig själv att jag steg upp så tidigt.


Jag sitter och funderar vad jag ska göra resten av dagen, tänkte att jag kanske skulle slå en pling till någon. Annars blir det att ligga hemma och se en hp film kanske.
Ha en bra dag, fred ut!
Foto: Kajsa Paaso

RSS 2.0