dom for till New York city för att göra karriär

Orkade inte hämta kameran för att fota skorna så ni får en bild från skopunkten.se det får duga.
i'm in loooooove

woho, ni dansar inte lika bra som sjömän

Idag köpte jag ett par underbara och jag menar verkligen underbara skor. Jag får se om jag hinner fota dom imorgon så får ni se på något underbart. Jo förresten jag ville bara skriva än en gång underbart. underbart.
hahah jag tror att jag dör...

regn, regn och åter regn.

Jag är så sjukt förbannad att våran skolan säger att vi måste ut och orientera i ett jävla björnträsk i det här vädret. Till och med min fader tyckte att det var idiotiskt. Ja, det är då inte mitt fel om jag återigen blir sjuk. ÅH.
svar på kommentar:
Anonym (Lisette) om how could this happen to me?:
Simple Plan i mitt hjärta! Haha :D
Svar: haha jag kommer ihåg när vi satt och nötte dom. Och när du var så kär i David! Haha goa tider :D

haters love to hate, no kidding


- Jag vill färga mitt hår mörkare.
- Jag vill kirra en dunjacka till vintern-
- Jag vill träna så mycket att det känns som att jag ska dö.
- Jag vill köpa en ny tv-bänk.
- Jag vill göra något coolt med mitt rum.
- Jag vill ha en ziperall.
- Jag vill ha nya dojjor eftersom mina converse är inne på slutrefrängen.
Det är vad jag vill heslt av allt just nu. Men vad gör jag. Jag sitter och degar i mitt rum framför datorn. Nä, jag ska ta tag i punkt numero tres nu. Sen ska jag unna mig en skön dusch. Så det så. So long.

how could this happen to me?

Jag har får någon slags deja vú feeling när jag lyssnar på simple plan. Jag kommer ihåg att jag lyssnade på dom väldigt mycket där kring fyran-femman-sexan kommer inte ihåg riktigt. Men det är vad jag har suttit och lyssnat på idag när jag har försökt jobba matte. Men det slutade med att jag gav upp. Så jag får väl hoppas på det bästa imorgon på provet. Jag ber till gud att min hjärna vill samarbeta med mig. Amen.


Ja något i den stilen..

ziperall

Jag skulle verkligen bli jeteglad om någon av dessa skulle vela bli min.♥



speciellt den sista..åh.

jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Det blev att även felicia kom och joinade mig och elin och basta igår. Det var en mycket fin kväll. Vi åt hamburgare till frukost sen for vi till felicia och åt banan med choklad i ugn (ingen aning om vad det heter) det kan man kalla go´fika. Jag har dammsugt mitt rum nyss och nu ska jag ta och sätta igång med mera läxa.
Förövrigt så börjar jag undra när min förkylning har tänkt att dra iväg från mig. Jag börjar bli rätt så less. Jag känner att jag inte alls har lust att börja med någon engelskabajsskitboksak nu. Jag hoppar hellre på planet till iran och blir muslim. Typ. Men nu ska jag bara skriva klart denna mening sen kommer jag försöka hitta en kul bild att lägga in för att jag hatar att skriva inlägg utan bilder och det känns som att det borde vara ett komma i denna mening men jag har ingen svenska lektion nu så jag skiiter i det jag ska inte ens skriva en punkt eller jo det måste jag annars känner jag mig inte klar med denna mening som jag förövrigt är nu.

haha d.ö.d.a.m.i.g en jetefinbildfrån2010.

inga skulder att reglera, ingen sorg att bära på

Godmorgon godmorgon!
Det blev ett besök hos mina kusiner på lerbäcken igår, när jag kom hem drog jag ut med några vänner och gungade..
Det var typ kul. Lite.

Men however whatever. Idag blir det att göra klart lite läxor sedan på kvällen är det planerat att elin ska komma hit så ska vi basta och flåda. Det blir mys.

en dag ska jag ligga sex fot under marken

Istället för att skriva något i stilen med att jag inte bloggat pga skola osv bla bla. Så bjussar jag på lite bilder (mobilkvalla).
jag har varit mycket glad

och mycket konstig..

jag och mina kompisar lekte gravida för en dag (grymt jobbigt)

jag försökte se söt ut

och jag checkade in elins rumpaa..

sen så skrev kajsa en fin text om mig på engelskan ♥


Det får räcka för idag, och ja. Så där fint. Hejdå blink blink.

he's the only one for me jolene

Ville bara kika in här och berätta att jag lever, och att jag far till min farmor och farfar i helgen och har det mys. Tyvär så missar jag då två matcher i helgen som jag hade velat spela. That's life inside my box. Så någon gång kring sju sa syster att då börjar vi rulla. Fram tills dess så har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. Blir säkert att sitta och geeka här. Vi ses när vi ses!
gammal bild från arkivet.

RSS 2.0