leave my broken heart

Hej ville bara ge ett livstecken från mig. Och säga att jag klarar mig godebra. som lisa: But huoston, we have a problem jag har en trasig mobil men kass kamera och den där digitalkameran orkar jag aldrig ta med mig. Så det är därför de aldrig kommer blider. Och bloggen bara ligger och dammar. Hörni, jag tror att jag tar en paus, för jag bloggar nästan aldrig och har inte tid eller ork eller ideér till att blogga. Så jag tar en paus ni lär väl märka hur länge den håller.

Men so long!


chillin' just chillin'

kom hem från skolan för cirkus cuarenta y cinco minuter sen. En sak jag kom på alldeles nyss var att jag vill ha en systemkamera, faktiskt. Jag har aldrig varit så värst intresserad av det men jag vet inte, det kanske finns en liten fotograf inom mig. well, well. Ikväll blir det troligen att göra något med Kajsa. Mysigt värre. Men nu ska jag pressa i mig lite käk. byebyebirdie.

follow me

hallå!

Jag sov hos elin från igår till idag, vi var så jävla trötta så d inte är sant! hehe, men vi kom till skolan iaf.

VI hade skoljoggen och jag kom i mål på ca 30 min, sprang inte hela tiden. 5 km var det också. hehe jah känner mig ganska kass!

Men skitsamma. idah blir det läxa och lite chill. Försökte få med Jakob på en promenad men icket! jäkla lat han är, någon annan som vill?

Men nu blir det en lååång varm dusch! eller bastu.

heido!

not over yet

jag och Kajsa tog en riktigt lång promenad igår, till g-stad blev det. Vi var borta i 2-3 timmar men vi stannade typ vid varenda lekpark. Det var jag som ville leka lite. Men det var mysigt.

Idag har vi match, har inte spelat metch sen lilla VM och där gick de ju inte så speciellt bra. Plus så at halva vårat lag skadade (y) blir väl att låna in 97:or. However nu blir det lite frulle kanske.

Tjo!

trainin' on the schedule

kort om dagen, sovmorgon till 9.15, idrott och andra vanliga lektioner slutade för ett tag sen.

Ikväll blir det träning, känns som att jag har missat jättemycket. Fast jag har bara missat en träning och två matcher fast det är ju ganska mycket ändå.

Nu ska jag dammsuga lite och sen göra lite läxa, vi höres!

california girls

Hallå, som ni ser så är bloggen heeeeeeelt förändrad och jag är supernöjd!

Det är min bästa vän Lisette Ridefors som har gjort alltihop. Det enda jag gjort är att vara med på bilderna. Har inte hänt så mkt skola som vanligt, och idag har jag träning. Får se hur det går för jag har väldigt ont i mina knän nuförtiden. Men nu ska jag göra bort lite läxa, men vi höres!

Här har ni Lisettes blogg! http://lissephoto.blogg.se check it out!

Nominerad?

Jag blev nominerad av Elin söderberg

- dom som blir nominerade måste skriva ett inlägg på sin egen blogg.
- i det inlägget ska du skriva 7 fakta om dig själv.
- och sedan nominera 7 andra bloggare.

7 fakta om mig:

1. jag tar alltid stort ansvar och vill ofta ha kontroll.
2. jag är vädligt blyg för främmande männsikor och har svårt att lära känna annat folk
3. jag har inte alltid bott i sunderbyn, till 6 års ålder har jag bott i ett samhälle utanför Pajala som heter Korpilombolo.
4. jag är halvfinne, kanske man hör på namnet.
5. jag har världens bästa vänner
6. jag gillar utmaningar.
7. jag är livrädd för ormar, har som tur är aldrig mött en!

Jag nominerar:

Kajsa Paaso
Lisette Ridefors
Lisse Mellberg
Emilia Hangasjärvi
Ebba Billström
Matilda Jonsson
Elin & Cissi

RSS 2.0