where did the summer goes?

hallå alla pigga och glada människor! (stämmer inte på mig) hoppas inte att det blir en till degdag för mig, jag behöver verkligen komma ur ur detta hus! Försökte mig på en springrunda igår men mitt knä svarade direkt. Hela vänstra benet stelnade till runt knäet och det gjorde så otroligt ont. Så jag ska nog kanske göra som conny sa att vila upp mig under veckan så jag inte överbelastar det. Plus så har jag bett mamma ringa till sjukgymnasten.

Men whatever nu ska mamma göra slingor i mitt hår så bye bye birdie!


OMG!

okej, andas felicia, andas. Nae fyfan vad snygg taylor lautner är, jag trodde att jag skulle dö igår på bion. direkt han kom med i bilden så var det som om allt bara stelnade till och det enda man såg var han! Okej det var bara en kille som jag ändå aldrig kommer träffa, jo nu felicia får du kommma ihåg det! asså nae, asså shit!

Jo, filmen annars då, eclipse för dom som inte fattat det, den var bra men om jag hade varit bella hade jag inte ens tvekat på att välja jacob... heh. Dels för att jag inte vill typ bli vampyr och inte få leva livet, typ bara hungra efter blod. Och den andra orsaken kan ni nog lista ut. Men nu måste jag få mig att tänka på något annat, så en bild och sedan, adios amigos!


waka waka

Hemma från gothia känns både skönt och ledsamt. Vi kom till 8 delsfinal men förlorade den med 1-0, den sved som fan men senare när ilskan lagt sig så fick man tänka efter att vi kom jävligt långt. Inget annat lag i sunderbyn har kommit så långt. Så vi åkte hem med lite av stoltheten kvar. Gothia är det roligaste jag varit med om i mitt liv, och jag hoppas att vi åker tillbaka om 2 år igen! Och då banne mig ska vi ta hem skiten.

När jag kom in i huset här hemma i sunderbyn möttes jag av en Ûberglad hund, har saknat henne som jag vet inte vad. Stackarn har ögoninflammation, så söt! Men hon kryar nog till sig snart. Haha hon är så otroligt söt när det regnar så får hon så blöt och rufsig päls och ser så liten och olycklig ut. ↓


jag menar kolla bara!


On the roads

Okej för de som inte vet så är jag på husvagnssemester. Just nu är vi mellan gävle och uppsala tror ja, Hehe. Vårat stopp är stockholm, vi är bara några mil utanför. Men då vet ni det. Men nu måste jag sluta. Bloggar på mobilen, så det blir dyrt, som pappa säger.

everything is not what it seems

okejdå ett till booring inlägg kan ni få eller nae, nu har jag semester!

wave your flag

jag måste ha blivit bönhörd för idag ver det riktigt sommarväder. Började dan med solning med syster var så jäkla varmt så vi for med elin och badade och solade på grundet istället. Riktigt härligt och första doppet för i år var det också. Kommer lite bilder nedanför, check it out!






God, please give me summer!

Okej, jag vill verkligen ha sommar nu! Jag är knappt ett dugg brun, har inte tagit årets första bad, pga vädret. Och jag vill verkligen ha sommar nu!

Gothia om två veckor, längtar snart ihjäl mig! DÅ jäklar b-rudar ska vi ge gärnet och spela vårt bästa, men samtidigt ha kul!

Jag måste bara få skriva av mig lite nu, so here I go!

Sunderbyns f-96 är nog det laget som har mest lag anda (stavning) vi har varit lika många från start tills nu. Ingen har slutat, vi är inget lag som toppar, och jag antar att det är därför. Nästan alla i laget lägger hjärta och själ i spelet, och vi slutar aldrig kämpa för varandras skull. Vi stöttar varandra i alla lägen och skäller definitivt inte på varandra! Vi utvecklas och blir bättre varje år som går, och jag hoppas verkligen att vårat lag finns kvar i framtiden och inte splittras. Jag personligen älskar fotboll, och lever nästan på det, det skulle kännas så otroligt tomt att inte spela fotboll. Jag har gjort det snart i 8-9 år och har inte lessnat. Och jag ska bara satsa mer och mer har jag bestämt mig för.

Jag vill bara säga en till sak och det är att jag  älskar er tjejer ni är bäst!♥


(gammal bild så ni vet!)

home again

vi nådde kvartsfinal, men åkte ut i en orättvis match mot något norskt lag med 2-4. Aja, är ändå så stolt över mina tjejer! Kunde bara vara med första dan för sen fick jag en jäkla förkylning, sitter just nu och nyser och hostar som en galning. Men inte får jag vila ut mig länge ne. I helgen ska vi till pajala marknad så det är bara att bo i den där jäkla husvagnen igen! Förlåt för mina svordomar, men det är seriöst inte kul att bo med minst tre andra pensoner på typ 6 kvadratmeter!

jaja, nu ska jag gå och fylla magen med mat!

byebyebirdie!

RSS 2.0