(y)

igår blev då en lyckad kväll! det är allt jag har och säga om igår:D
idag däremot ska här i huset julpyntas  även fast vi redan har  fått upp nästan allting eller vi har allt det dära småsakerna kvar.
ibland är det bara för jobbigt att pynta och fixa en massa saker. Jag känner mig väldigt stressad, jag har inte hunnit köpa en endaste julklapp ännu och min budget vet jag inte hur det ska gå med alls. åh jag önskar man bara kunde knäppa med fingrarna så var allting klart. menmen nu är det snart jul och allt kommer att gå primaballerina. jo förresten glad första advent eller hur man nu säger:D
nu känner jag en gnutta julstämmning komma krypande nu är det bara snön som ska komma.



/f


*

 idag var jag på stan och hittade världens snyggaste brillor titta bara!:D

HAHA


lubbe vi vet att du är blyg för att visa dina kvinnliga sidor men det är okej.







/f

 

 


-.-

plugg..plugg..plugg.....jag HATAR plugg!



-åhhhhhhh!!

hjärta!

jag älskar mumintrollet!♥


men morran gillar vi inte visst elin?:(



/f


21.15

YÄ!

14.51

hoppsan jag glömde skriva att sprutan gjorde faktiskt ont visst elin vi är klenisar...:)

YÄ!

nu har jag investerat en parkasjacka äntligen yes!
menmen idag ska jag hinna med att göra dessa saker:

* plugga spanska.
* fara ut och gå med vovven.
* fixa det sista i mitt rum.
* ringa till kajsa.
* fara och fira kusin.
* ....nu kom jag faktiskt inte på nå mer.


11.53

ÅH vad skönt att få sova ut ordentligt men sömn kan man ändå inte få nog av det är bara så vetni. Men hursomhelst idag ska jag in till stan med mamma och ta svinis åh jag hatar sprutor men vi ses väl senare idag om jag orkar skriva eller ja vi får se om jag överlever sprutan ja men nu ska jag dra,  lägger in en låt(y)

älskar videon.

/f


yeah!

en till låt ohyes orkar inte skriva något,

elin detär den här låten jag gått omkring och nynnat på den är så bra!♥


HAHA! love it!



YO!

älska!

 



/f


:D



ELIN DU VET VAD !!!!!!! AAHHHHH:D:D:D

(y)

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night:D





 

/f


SNÖ!

yä! äntligen snö! den är jävligt efterlängtad(y) hoppas nu att det blir riktigt snöoväder inatt så slipper man gå till skolan imorgon, men nu elin får du fan ta och bli frisk annars dör jag bokstavligt talat det är inge roligt utan dig:(
jamen nu sitter jag här och lyssnar på ACDC haha fick min gamla mp3 att fungera och fan vad bra musik det var på den hahahaha verkligen:D men nu ska lilla jag ta och värma bastun och ta och sätta rejält mycket inpackning i mitt hår det är sååå skönt så att det inte går att förklara:D så vi syns i skolan imorgon småbarn!


det här var ett tag sedan syns det i plonken:/



/f


:D

jag har inte uppdaterat på länge men under lovet har man inte orkat sitta framför datan.
men hursomhelst lovet har varit roligt men inte så speliellt man har varit med http://lisetteridefors.blogg.se och det är ju alltid skojj, men hon blev sjuk mitt i veckan och det var ju mindre bra. men på Halloween så var vi i pirrtiniemi i juliaRs stuga eller det var ju ett helt hus men man kallar väl det stuga?:D men det var ju trevligt vi såg på skräckisar som "the uninvited" och"the last house on the left" jag tror den hette så men det var iaf väldigt kul vi var uppe till fem på morgonen:D ja, det är väl mitt lov kortfattat.

idag var det ju skola kändes jävligt segt att stiga upp så tidigt igen. men det hände väl inte så mkt i skolan. jag gick hem med kajsa och moa och nu sitter jag här ensam i huset och ska fara på träning kl 19.00. men fram tills dess vet jag inte vad jag ska göra. jag har börjat möblera om i mitt rum lite jag tror att det blier ganska fint ändå. men nu ska orkar jag inte skriva mera hade inte med kameran till pirrtiniemi så har inte bilder att lägga upp från halloween, men jag har bilder från kyrkogården i korpilombolo som jag kan lägga upp men vi ses så länge!


 



/f


RSS 2.0