circle round my head.

Herregud vad tiden går snabbt när man har kul. Har inte kunnat ha datan under de senaste dagarna för min syster har haft skolarbete. Vi måste seriöst skaffa en till data, en bärbar till mig då..

Nej men livet har flytit på och mitt rum är klart, det blev riktigt snyggt. ska flytta in ikväll så jag har lite småpyssel.

Idag är det träning vi ska ut och springa som vi alltid gör på onsdagar. Ser fram emot det faktiskt. Jag tittade i kalendern och insåg att det bara är 63 dagar till jag fyller fjortis. Och då bara någon vecka efter så har vi sommarlov!

Men nog om mina drömmar nu ska jag ta något i munnen och sen gå ner och skura golvet -.-



emilia, fredrik och jag, hehe.


double white lie.

igår var mama och papa på fest i sävast så jag och emilia hade huset för oss själva. Men det blev inte riktigt så. Emilia var med john nånstans och jag var hos elin men henne, kajsa, william och jesper. Vi höll på och fjanta oss, för ja det var ju earth hour igår och då så gjorde vi ju såklart något läskigt. Jag kan säga att jag var räddast av alla..

Ikväll är det träning i arcus, ar riktigt taggad. Men nu vänter vovven på mig. Så jag ska nog gå nu innan hon skiter ner sig.


You know what I mean.

sitter här och fryser som satan, ingen promenad blev det igår men OC blev det. En mysig ensam kväll, kan man säga. Men idag ska det bli lite fart på hk:s ben ska ni se. Jag ska om ett tag gå och klä på mig och sen drar jag ut och springer. Jag känner att jag måste få rensa tankarna lite och få frisk luft dårå. Det blir nog OC ikväll också om inte någon vill hitta på något. Men nu ska jag rulla ner för trappan och ut.


sommarn kan väl få komma nu va?

I soon forget that you weren't there.

kvällen skall bestå av OC och mys kanske tar en promenad runt byn, ring om ni vill hänga med. Eller jag kanske springer, aja jag får se. Lägger in en låt och sen drar jag!


wake up little susie, wake up!

FREDAG YES!!!

helg nästa då!


There goes my baby.

teknikens hus idag med skolan, vi var i robolab. Haha faktiskt ganska kul. Det blev att äta 3 glassar idag, great!

Goda nyheter pappa har bara en och en halv vägg kvar att tapetsera i rummet. Så förhoppningsvis om två eller kanske redan imorgon kan jag flytta in igen. Det ska bli kul att få tillbaka ordningen, haha, det har varit lite rörigt liksom. Ikväll har jag träning, vi ska fara ut och springa med laget j a g  k o m m e r  a t t  d ö har tappat riktigt mycket kondis men i'm gonna get it back! Så jag ska äta snart så jag inte får mjälthugg sen fast jag kommer nog att ha lite värre problem tror jag, hehe , lungorna.

var ute och gick en promenad med kajsa igår till hemmängsskolan gick vi. Vi satt i lekparken och pratade.
haha jag kom faktiskt igenom hålet, haha. Trodde inte att jag skulle det, se hur litet det är!↓


stolt? ohyes!


On the road again.

Igår var det friluftsdag och jag och en hel del av skolan for till kåbdalis. Det blev en chill dag med mycket kul.

Kom hem för ett litet tag sedan, från skolan då. Vi håller på att göra solsystemet i slöjden, alla planter inklusive solen då. Och jag tar själv på jobbet med solen. Och vad jag kan säga är att jag ångrar mig har säkert skämt ut mig inför hela skolan när jag gått omkring och bärt på "solen" och så ser den ju ut som en stor gul klump bara. Men skit detsamma.

Åt inget till lunch idag så jag ska gå och käka nu kanske skriver senare. Kan ladda upp en låt och en bild som avslut.

 

 





fotboll<3

take me home to the place i belong.

kom hem från elin för ett tag sedan.

OCH imorgon blir det kåbdalis med skolan riktigt najs faktiskt. Det som är lite trögare är att min mobil typ är paj och att jag måste stiga upp vid 6 imorgon. Men sånt är livet, yes! Resten av dagen ska jag spendera i min säng med en skål glass och OC. Låter riktigt härligt visst? Så nu väntar sängen på mig.

 

 


They won't stop breathing.

okej en springtur blev det inte men en lång prommis med vovven blev det. Men det är ändå träning i arcus ikväll, gillas starkt!

Nu har jag en lista jag har i huvudet och den lyder så här:

1. börja springa och få upp kondisen igen.

2. inte bita på naglarna.

3. inte skrapa bort nagelacket. hehe..

4. dumpa chipsen och godiset.

5. styrketräna, ska ha en bräda till sommarn.

6. nu kom jag faktiskt inte på nå mer.


mycket med träning att göra men jag sak verkligen satsa på fotbollen i år. Ser fram emot det faktiskt. Men nu ska jag lyckas med punkt 3...




sötis.

jo förresten grattis till grabbarna och lycka till i norrlands mästerskapen!


yes sir, I will.

Imorgon har jag bestämt mig för att ta en springtur har inte gjort det på år och dagar men det ska jag. Jag ska nämligen ha en fin bräda till sommarn, så dumpa chipsen och på med joggingskorna. Ikväll blir det att se flickan som lekte med elden och lusfslottet som sprängdes.

Satan ge mig den förbenade våren snart.


This is the start of something good, don't you agree?

sitter och lyssnar på musik drar om x antal timmar in till staden, om det blir som planerat. Har dock inte nå pengar att spendera på kläder, synd det. Men att träffa vännerna är alltid kul. Igår klippte jag av ett par gamla lee jeans som min syster köpte i göteborg för några år sedan, det blev riktigt snyggt. Men nu kanske jag ska hoppa ur pyjamasen, eller? haha det blir nog så.





take me home country roads.

okej, jag vet jag kunde inte hålla mig från att blogga men jag kommer nog ändå inte blogga lika mycket som tidigare vetni.

Idag var jag och mami och tittade på tapeter till mitt rum och jag hittade en tapet som faktiskt var rätt snygg kommer bild nedan. När vi kom hem jag jag och lille vovven ut på en promenad kändes skönt att komma ut och rensa tankarna lite, pratade i telefon med elin också. Är ledig idag för alla som inte vet. Vi har hemarbete, men det har jag gjort bort för ett tag sen. Så resten av tagen blir rätt chill då. Kanske hinner med en tripp till gammelstad och elin. Vi får se men nu ska jag titta i tapetkataloger (y).








It was your heart on the line.

Det är visst folk som kollar in även fast jag inte skriver. Men jag har bloggtorka och jag ska ta en bloggpaus nu för att det är så mycket omkring mig just nu. Så det här blir det sista inlägget på ett tag från mig.

Jag håller på att tömma mitt rum på grejer för att pappa har äntligen sagt att han kan tapetsera åt mig! Så någon dag framöver så far jag och kollar på tapeter. Jag vill helst ha nånting med ett sånt mönster jag har på bloggen, men man kan alltid hitta något annat.

Idag far jag in och kollar på kören på kulturens hus med några. Det bli nog kul men nu skall jag gå och spela spel med min lilla kusin Alice, eller liten och liten, hon är snart 9 men i mina ögon är hon alltid en liten bebis.

Kyss.


I'll be washed and burried.

rätt så lugn dag idag, mer kan man inte säga. Eller jo alla som undrar varför jag såg ut som en zombie idag var för att jag var jävligt trött. Ursäkta mina svordomar men jag var det. Nu ska jag plugga matte för vi har prov imorgon. Så jag ska ta en bulla och lite saft och sätta igång.


Cause I'm thinking about you.

Kåbdalis i helgen med elin vi träffade blandannat jonatan i backen. Riktigt härligt bilder kommer nedan.




Darling I love you.

Dålig uppdatering jag vet. Ingenting att skriva helt enkelt. En låt får duga.


Living next door to alice.

KÅBDALIS FAN VAD JAG LÄNGTAR!<3


In my head.

kom för ett litet tag sen hem från skolan och sitter nu här. I morse såg jag att jag fått ett sms av elin och hon sa att hon var sjuk, och ja ni kan gissa min rektion. Men dagen gick ändå framåt tack av Jesper. Nu snackar jag med några på skype och ikväll ska jag slå Jesper i ett spel på msn haha. Men nu ska jag vara lite social med dom jag snackar med. Och jag lovar bilderna kommer jag vet att jag sagt det några gånger men imorgon hopppas jag att dom kommer.



I don't wan't you to leave me.

kändes otroligt oskönt att stiga upp till skolan idag. Men det är sådant man måste stå ut med.
Ni kommer säkert tycka att jag är helt galen nu men jag skulle faktiskt vela flytta till en lägenhet.
Jag tycker att det är så satans härligt med lägenheter man slipper klippa gräsmattan och springa upp och ner i huset, det är grymt skönt. Och ett stort + är att det finns badkar det har jag nämligen alltid velat ha. Men jag tror nog ändå att jag vill bo kvar på 34:an i sunderbyn.  

Pappa skyller på mig att alla saker i klädkammarn är huller om buller, och bara för att mina skridskor och gympaskor låg där så skyller han på mig och säger att jag måste städa upp allt. Så just nu ogillar jag min papa väldigt mycket. Men en tanke på helgen och bra musik gör mig på bra humör igen. För i helgen drar jag och söderberg till kåbbe och är där en helg, och vi kommer tillbaka med en bränna.

Märkte att detta inlägg blev väldigt långt, jag gillar såna inlägg men ni får leva med att jag har fått tillbaka blogglusten, och jag vet att inga bilder har visats är men dom kommer. Hoppas jag..



T-shirten jag håller på med i skolan, det tänkte bli ett peace märke bara men jag är så smart och sätter det fel väg så ja..shit happens.


funderade där ett tag på att göra hål men jag tror inte det. Det som är på bilden är bara en glittersak från Kajsas mobil.

So far so great.

Har tänkt på att göra om bloggen och jag tycker att det är lysande, internt skämt.
Nej men det ska jag göra och ni lär väl se när det är fixat. Jag slänger in ett inlägg senare med bilderna jag har lovat.

My name is Bean.

sitter och tränar på min underskrift eftersom att jag ska till banken idag med mama och papa och fixa bankkort. Jag säger bara en sak att det ser förjävligt ut. Jag är ingen höjdare på skrivstil. Jag kan visa en bild på den senare samtidigt som jag läggen in en bild på grejerna som jag köpte igår. Men nu ska jag fortsätta öva tills vi inte har nåmer papper eller bläck i pennorna.


kan ha lagt in den tidigare men skitsamma.

let's start givin.

kom hem från stan för x antal timmar sedan med lite nya grejer. Jag köpte brillorna jag har på bild för nått inlägg sedan, marinblå chinos och en svart baströja från ginatrocot. Jag är nöjd med sakerna men jag hittade tyvvär inte någon klocka. Eller jag orkade inte engagera mig i den saken. Jag kan ladda upp en bild på grejerna en annan dag. Nu ska jag gå till köket och lyssna på musik med papá.

kyss♥

I don't follow.

idag blir det som sagt staden med elin, vi åker om ett tag. Goda nyheter folk, pappa står för klockan så jag slipper betala den själv, great. Jag har märkt att jag fått rätt så långt hår. I 6:an hade jag axellångt och nu ja titta↓ inte så bra bild då men.

 


ser dock väldigt trött ut.


we should hear the children cry.

hemma nu efter en tvåtimmars biltur, trött som satan. Imorgon blir det staden med elin, har saknat dig.<3


there is a time.

varför måste folk nångång lämna världen kan dom inte bara vara där föralltid♥

Jag har ingen lust att blogga alls men bara för er kan jag väl skriva lite grann. Jag har inte hunnit göra så mycket under lovet jag har flugit efter min broder på skotern, åkt skidor och varit med lisette. Mer har jag inte hunnit med men lovet har ju just börjat. Det suger att vi inte har sportlov samtidigt, alltså vi i luleå och här. Jag har tänkt gå ut och fota lite med min kassa mobilkamera men vi får se om jag orkar gå ut i kylan. Ifall jag gör det så kommer det säkert bilder sen när jag kommer hem, vi åker troligen på onsdag hem. När jag kommer hem ska jag gå på staden med Elin och se om jag hittar en klocka, eller jag vet vilken jag vill ha men jag kommer aldrig till skott. Åh jag villl verkligen ha sommar nu, jag har typ planerat allt jag ska köpa til sommaren jag ska se om jag hittar bilder på det så kommer dom upp här.





det är de saker jag definitivt ska köpa eller skorna vet jag inte för jag har nyss köpt tygskor men jag vill verkligen ha converse.

kyss.



RSS 2.0