just like i've always wanted

Denna dag vaknade jag en aning förvirrad, fråga mig inte varför. Idag har jag bestämt mig för att verkligen göra något. Jag vill inte bara sitta vid datorn och häcka. Så för att få en så bra start som möjligt på denna lördag så tar jag en springtur, efter det kör jag fys. Sen ska jag ta en lååång skön dusch. Efter det börjar jag julpynta i mitt rum. Även fast det inte finns någon julkänsla alls. Men that's life.

här är en av måånga bilder från min och kajsas fotografering.

I woke up in the morning

Idag vaknade jag kring tio, det var skitsvårt att vakna, men ändå svårt att somna om? Weird om ni frågar mig.
Skönt ändå att inte vakna och halva dagen redan gått. Idag fyller min vän Elin år, så GRATTIS! Får se vad som händer idag, det är i alla fall väldigt många bra filmer på tv idag. Det känns som att det blir film idag.
grattis än en gång sötis!

breaking dawn, jao

Ikväll var jag och såg på breaking dawn med några fina människor som sagt. Och I LOVED IT kan förfasiken inte vänta tills nästa fucking film kommer. Ni som tvekar på att se den, gör inte det!





hej du sitter och stirrar

After da school så följde Elin hem till mig så råpluggade vi, ja nästan i alla fall. Imorgon är det so prov som gäller.
På tal om något annat så har min vän Kajsa kommit hem från Göteborg idag. Det ska bli riktigt kul att träffa da woman imorgon. Och på tal om ännu en grej så ska jag och några söta människor och se breaking dawn på fredag.
Gissa om jag taggar något så förjävulskt!!! Dette ska bli den beste daugen i heila mijt leiv. Ja ungefär alltså.



Dette e min kåmpis å jag för cirkus en åor sejn.

nån enstaka gång

Ni måste verkligen lyssna på den här låten som jag hittade på Isabelle Strömbergs blogg!

all I want for christmas is...

..
+ pengar.

be a rockabilly rebel like me

Jag tänkte avrunda denna pluggsöndag genom att belöna mig med en bastu och filmtittande med min snarkande fyrbenta vän. Ska verkligen skrubba bort massa gammal hud, sköönt. Men på tal om ketchup så har jag haft en riktigt fin helg ändå, dock alldeles för kort. Jag har gått och blivit fifagalen och jag har inte ätit en enda godis (HOLY MACARONI!!) så jag e stolt.

music it was, then music it is.

Gavin Degraw - Soldier
Willy Clay Band - Kiruna
Beyoncé - 1+1
Wakey!Wakey! - Dance so good
Joseph Arthur - Honey and the moon
Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig
Johnny Flynn . The wrote & The writ
Rihanna - We found love
Yellowcard - Dear Bobbie
Beyoncé - I was here
Det får räcka för stunden, hade kunnat fortsätta hur länge som helst men någongång tar det slut. Jättekul att ni säger vad ni tycker att jag ska lägga in mer. Keep it up guys!
Jag la in spotifylänkar först, men det var något krångel med dom så jag skrev bara istället vad de hette.

självklart, kan jag det.

Det var någon fin liten människa som ville att jag skulle lägga upp musiktips och mitt svar är som det står i rubriken ↑
Ni får jättegärna kommentera men gör det helst i frågelådan här uppe till vänster.

Om ni kikar in här om ett tag bör det finnas lite musik som sagt!

photoshoot

Nu när jag ändå är på G hära så kan jag passa på att visa dom jättefina bilderna som min vän Kajsa Paaso tog på mig. Vi målade med vattenfärg i ansiktet och det visade sig senare att det var skitsvårt att få bort. Det kändes som om jag gnuggade bort havla mitt ansikte. Plus så frös jag något så in i helvete, men vad gör man inte för konsten va? För fina bilder vart det! Det kommer fler så fort Kajsa skickar dom till mig.

bättre sent än aldrig

Nu kommer bilderna från Johannas kalas, fest eller vad man nu säger. Det var då en riktigt mysig och kul kväll.

I remember the first time I met you


who's the most beautiful person in the whole entire world?

Idag tänkte jag och min vän Kajsa ta och ha en liten photosession. Det ser jag fram emot faktiskt. Blir nog kul. Så det enda jag kan göra nu är att vänta in henne sen sätter vi igång. Nu → top model.


bring the beat in

jag har fastnat totalt för beyoncé nu, ingen aning varför, men de e så de e.
Hon är bara så fin och bra!




last one here, okay.

Detta är det tredje inlägg jag skriver inom cirkus 10 minuter, snacka produkriv jag har blivit. I detta inlägg ville jag bara säga att jag ska se på top model som jag missade i tisdags och så ville jag lägga ut en egobild.

true colors

Nu ska jag demonstrera genom bilder hur mitt hår såg ut innan jag färgade och sedan hur det ser ut nu. En väldigt tydlig förklarig ja.
jag försöker att intala mig själv att jag INTE har svart hår (jag har inte det egentligen, det är bara jag själv som tror det), det är ju trots allt överskottsfärg kvar.

some day soon, the tide will turn

eyyy, lyssna på den här braiga låten.


you can hear the whistle blow a hundred miles

Denna dag har sett ut som följande→ vaknat kring tio och sett på scooby doo, farit ut på långpromenad med söstra mi, hämtat hårfärg och fläskfilé från mamis jobb, ätit, fixat bloggen, och nu sitter jag här.

Det är min dag hitills. Snart kommer Kajsa och Elin till mig och förhoppningsvis färgar någon av dem håret på mig. Före-efter bild kommer! Så det enda jag kan göra nu är att vänta in b-rudarna.
Angående förändringen på bloggN så är det en gratisdesign från en sida jag hittade. En länk till tjejen som gjort designen finns längst ner i menyn på vänster sida. Jag blev mycket nöjd.
I torsdags var jag på min vän Johannas kalas eller vad man säger nuförtiden. Det var riktigt kul, bilder därifrån kommer så fort jag har redigerat dem.
Detta inlägg kändes lite konstigt. Lite mycket fakta, men så kan det vara ibland, speciellt när man har varit borta ett tag. Well well, för inte göra detta inlägg ännu mer faktaigt?/tråkigt så avslutar jag nog det nu.

ey miss fatty fatty


allt var förbjudet

godmorgon alla kuliga människor som har hjärna att orka läsa denna skithög till blogg! Nejmen skämt åsido. Ni är väl underbara♥
Jag tänkte att jag kunde kika in här och berätta att det känns som att jag är pågång in i en ny episk bloggepisod. Jag har hittat inspiration från olika episka källor som jag aldrig förut besökt (translated into normal sverige = jag har hittat en cool eller kanske flera coola bloggar). Så nu är det bara att greppa tag i all inspiration och trycka fram det här på bloggN.
morsning korsning!

RSS 2.0