like the forth of july

Goddag goddag, en sån förpillat förtjusande dag vi har idag! Solen har skinit hela dagen och gissa vem som bara har visat nästippen ute? Jo men det är ju jag, jag har suttit inne hela tiden. Inte bra, men dagen är ju inte slut. Jag får snart finbesök av en som börjar på k. Jag tänkte nämligen bjuda på lite mat. Så det ska bli trevligt, senare kanske vi far till arcus för att se våra fina vänner spela finsporten fotboll. Om vi tar oss dit då, men det ska nog gå att fixa. Men nu får ni en dagens och sen ska jag börja fixa lite käk!
Da outfit of da day:


blev en kass bild med webcamen men skitsamma

tröja: monki
leggings:monki

barbra streisand

men gud förlåt för den dåliga uppdateringen, men skolan äter bokstavligen talat upp mig! har precis gjort klart mitt egna träningsprogram, men har dock inte ens börjat med spanskan och den är till på fredag, döö. Och jag insåg precis att man inte kan äta kyckling med sked..

yes, he was

Gårdagen blev riktigt mysig, jag for till sundis och väntade på elin x2. Sen såg vi på killarnas innebanymatch. Och efter det tog vi bussen till stoheden och käkade på max, grymt. Sen komma papi och hämtade oss så drog vi till felicia och var med henne jonatan och gabbe Vi såg på andra sidan häcken, hah. Sen drog elinorna och jag och resten som var kvar tog ett snöbad. Ångrar det liksom en aning, man blev liksom lite förkyld. Men får skylla mig själv för det var min idé. Men idag for jag en sväng till stan med mami och köpte skor åt mig. Kom hem där vid tre och sen dess har jag  pluggat och det är vad jag ska fortsätta göra nu.

let it shine

YES! Vi är nu dm mästare i futsal i norbotten, jag tror det var så. Men då blir det att tagga skellefteå. Vi mötte g-stad i första och vann med 4-0 och andra matchen mötte vi piteå och vann med 1-0. Skön känsla. Nu blir det dusch och sen se på en innebandy match med elin och elin + maxmat efteråt, härlig lördag liksom.

säg vad beror det på?

Hejhej, ganska så dålig uppdatering, men hinner inte skriva för mina dagar ser ut så här: skola, hemma och plugga, träning, duscha sova. Men brukar försöka hitta ett hål därimellan. Men det är iallafall grymt skönt med helg nu. Men om jag sneglar lite bakom datorn så ser jag en stor hög med plugg..
Blä.
Nejmen nu ska jag tagga futsal imorgon, längtar till tusen! nu tar vi och vinner det här tjejer. Men tyvvär så får jag ingen sovmorgon för vi ska vara på hälsans klockan nio på morgonen. great. Men nu lockar en skön bastu med hårinpackning, sen blir det att ta itu med högen av skit.

vilken modern skit, förändringar som ingen kunde ana

Hejsan bloggen! Har inte hunnit blogga så mycket de senaste dagarna. Har haft så mycket träningar och skola. Men nu är jag här! Ja, imorgon ska jag och elin dejta på max och senare på kvällen blir det träning. Också äre ju fredag imorgon! Så skönt, första skolveckan avklarad. Vi har mycket jobb framför oss nu, så jag ska sätta igång med lite svenska och matematik nu snart. Inte najs men torsdag har varit den enda dagen jag inte har haft träning den här veckan. Så let's study!

lead her up the stairwell

lång dag idag (döda mig) vi gick till halv fyra. Och nu sitter jag i mitt rum och fryser. Inte kul alltså. Har ingen aning om vad jag ska göra fram till klockan åtta då det är träning. Är riktigt taggad. Och idag följer kajsa med också. Det går riktigt segt med novellen, jag kan bara skriva på den hemma. På skolan går det inte. Det händer för mycket runt omkring en.
Mamma såg på en dokumentär om Cornelis vreeswijk (ingen aning om hur det stavas). Så jag kollade också ett tag, och han är verkligen bra. Så nu sitter jag och lyssnar på "somliga går med trasiga skor" den är grym! Lyssna på den. Och han är verkligen lik pippis pappa.
kolla!

my early final look

det förra inlägget skrev jag  vääääldigt fort, jag hade så stressigt till träningen, fick inte ens med mig en vattenflaska. Träningen var ganska så tuff. Jag som inte har rört mig på hela lovet typ. Löpningen gick sämst men fysen gick ganska bra. Känns riktigt skönt nu efteråt.
Jag tänkte berätta om min fina natt inatt. Jag stängde av tvn vid elva ungefär. Sen låg jag i sängen och försökte sova till klockan halv ett. Sen la jag mig på soffan för att jag brukar alltid sova bra i soffor. Men det gick inte bra det heller, så då hoppade jag ner på golvet och la mig under bordet. Gick inte alls bra. Då la jag mig tvärs över hela sängen, inte bra. Så då lade jag mig till sist normalt och somnade där vid 3. Inte kul. Men nu är jag trött och då somnar jag förhoppningsvis en aning tidigare. Men nu blire duschen!

i äm off to träjning snart

snart far jag iväg på träning, jag försöker få med kajsa också. Jag kommer typ dö. Kajsa har ju fixat min blogg och det blev jättefint tyckte jag. Men nu måste jag gå, hejs

baby you're a firework

me wan't!

music

gyllene tider - ska vi älska, så ska vi älska till buddy holly

Yellowcard - Dear Bobbie

Katy Perry - lost
Waylon Jennings - I'm a long way from home


Regina Spektor - Samson

Volbeat - fallen

Dusty Springfield - Son of a preacher man

Taylor Swift - white horse

Mumford & Sons - White blank page
Sådär klart. Plockade ihop lite låtar från min spotify lista, enjoy!

theese are a few of my favorite things

Det är sjukt vad jag längtar till sommaren! Tänk er bara heeeelt skönt sommarväder 20+ och fullt solsken. Man drar på sig bikinin och solbrillorna, köper en isglass och far till stranden. ÅHhh, gud var jag längtar. Och nu mitt i allt drömmande kollar man ut genom fönstret och ser ett tråkigt vinterland. Vad kan man göra på vintern egentligen, åka skidor, slalom, pimpla köra skoter. Men såklart så har vi inte skotern hemma. Istället så sitter man hemma framför tvn eller datorn. Det är ju hemskt egentligen. Well, jag tänker bjuda på lite musik hära, fast i nästa inlägg. Check it out. Och jag har fortfarande bildbrist som ni märker. Men bilder kommer när jag tar tummen ur arslet och fotar. Men nu äre dags för lite musik. hejs

begging for forgivness, begging for me

Alltså guud mitt lillfinger började blöda när jag spelade gitarr nyss. Fan vad det svider. Jag tror jag tar en paus från spelandet ett tag.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Yeee, rolig kväll hos kajsa igår, vi sov ju som sagt i hennes garage. übermysigt garage liksom. Senare på dan for vi till arcus en sväng för att kolla lite fotboll. Men det blev en aning failat haha. Mina päron är hos min farbror at the time. Jag for dit och kollade läget, men drog nästan på en gång. Så nu siter jag ensam i mitt stora hus... GUD vad skön..t. Är nästan aldrig ensam hemma, så nu kan jag sjunga så högt som jag vill. Great liksom. Men nu ska jag mysa vidare, puss!

don't tell me where i should go

okej glömde kameran som vanligt då, great. Nu har man proppat i sig så mycket onyttigt så att man mår illa. Men man lever bara en gång. Vi ses imorgon va? jo, godnatt, eller så inte. Men typ heido

när vi två blir en

Sitter och diggar Gyllene tider just nu. Snart blire att hämta mami från jobbet och samtidigt köpa candy till mig och kajsa. Jag ska nämligen sova hos henne i hennes garage, musigt värre. Bilder ska jag också ta..typ. Eller jag hoppas att jag orkar ta med mig kameran, we'll see. Men nu lite gitarr!
puss

it's a little bit funny

men goddag goddag!
Jag satte alarmet på kvart över nio, haha. Jag trodde ironiskt nog att jag skulle klara av att stiga upp då, men icket. Måste börja vakna tidigare nu, annars kommer jag vara halvt död på tisdag. Nä gud, bara tanken på skola får mig på dåligt humör. Drar till stan med k nu hejs.

you are my sweetest downfall

ja hejsan på er!
Mitt förra inlägg hörde inte ihop med något speciellt, utan det var bara lite tankar.
Idag har jag hunnit med att vakna, kolla på en awesome film på tv och följt mamma och handla. Måste verkligen börja vända på dygnet nu, men det går inte att somna på kvällen. Så jag ligger alltid vaken till 3 och vaknar där vid tolv ett. Men nu har jag bestämt mig för att ställa alarm på halv tio varje dag till skolan börjar. Så på det sättet blir jag tröttare till på kvällen. Men however nu blire käk!

I loved you first

åhh jag är blir så otroligt less på livet ibland. Jag önskar att man nån gång bara skulle kunna trycka på en knapp som gjorde att man blev 4 år igen. Då man bråkade över barbiedockor och dom som man såg upp till mest var mamma och pappa. Om man tänker på hur bra man hade det när man var liten och jämför med hur man har det idag, så föredrar man nog när man var liten. Jag säger inte att jag inte har det bra nu, men nu är det mycket svårare problem som dyker upp, saker som är svårare att lösa. När man var liten räckte det med att säga förlåt en gång. Varför kan det inte vara så nu?

(typ emovarning men ville bara skriva ner mina tankar, och dela med mig av dom)



ångest

alltså blä! kom just på att jag har glömt att jobba lite på min novell under lovet. Eller jag har inte glömt, utan jag har bara skjutit upp det hela tiden. Åhh, jag hatar att jag alltid ska göra allt i sista minuten. Eller det är ju skola först på tisdag. Men ändå. Okej dags att sätta igång. heido

frågor om 2010 (del 2)

och här kommer fortsättningen!
enjoy
16. Vad önskar du att du gjort mer?
solat och badat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
sitta inomhus

18. Hur tillbringade du julen?
hos min morfar med några av mina kusiner + min familj

19. Blev du kär i år?
nepp

20. Favoritprogram på TV?
desperate housewives, grey's och top model

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
hata kan jag inte säga


22. Bästa boken du läste i år?
bakom stängda dörrar

23. Något du önskade dig och fick?
min dator

24. Något du önskade dig men inte fick?
kommer inte på något nu

25. Årets bästa film?
tror att det är ganska gammal, eller iaf inte ny. Men en av min favoritfilmer i år är PS. I love you

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
kommer inte ihåg riktigt, men jag solade solarium första gången med min syster

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
kommer inte på något, kanske bättre väder.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
öhh.. ingen aning vanlig kanske?

29. Vad fick dig att må bra?
min familj och vännerna

30. Vem saknade du?
Lisette Ridefors

31. De bästa nya människorna du träffade?
ingen aning































frågor om 2010

del ett:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Var på gothia, och besökte sveriges huvudstad.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nepp

4. Dog någon som stod dig nära?
nej

5. Vilka länder besökte du?
finland om det nu räknas

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
jo

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
tiderna fårn gothia

8. Vad var din största framgång 2010?
blev mycket modigare och tog för mig mer.

9. Största misstaget?
kommer inte på något just nu

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja

11. Bästa köpet?
mina converse

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder och glass

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
finns många, men bl.a waka waka, wavin' flag, love the way you lie.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
både och tror jag
Del två kommer imorgon!



they are all sitting in your cells

Det var helt awesome att åka slalom igen, frös bara lite om fötterna. Idag var jag först en sväng på stan med min suster. Jag fyndade ett par leggings på jc. Dom var på rea, endast 99.50. Hittade tyvvär inte något annat, eller jag hittade men orkade inte prova (hatar mig själv för det). Efter middagen drog jag till kajsa, hon ville ut och fota med sin grymma kamera. Men jag tyckte att det var för kallt. Så vi fotade inomhus, hon fotade mig och jag fotade henne. Jag tyckte att resultatet blev grymt bra. Och här kommer lite smakprov!
klicka för större bild

this is a big world

goddag!
Jag sov ju som sagt hos k, det var mysig, men natten blev lite bökig. Hon är inte lätt att sova i samma säng med...
Det blev inte fix med bloggen men det ska det bli när jag har tid. Idag vaknade ag halv två hos kajsa och låg och vänta på att hon skulle vakna. Hon vaknade först tre, men jag somnade om i en kvart ungefär tror jag. Men hursomhelst ikväll blir det att åka slalom för första gången i vinter. Och undra hur det kommer gå, jag har ju fått twintip, omg. Okej men de ska nog gå great, hoppas jag. Men nu så ska jag gå och söka upp pjuckerna mm. Alla som ska till måttsund ikväll, jag säger bara se upp!

now it's too late for you and your white horse, to come around

Hej hej tjenare hej!
Kom till kajsa för ett tag sen och nu sitter vi och chillar med varsin dator. Det blev att moa följde med och åkte skidor, det var riktigt skön..t att röra på sig tyckte jag, efter all jul och nyårs mat. Har ingen aning om vad vi ska göra, men något hittar man alltid på. Vi kanske tar och fixar min blogg om vi orkar. Och jo, jag har ju inga bilder på den här datan men det kommer bilder det lovar jag.
Haha jag har ju blivit värsta storbloggaren nu, eller nä. Men jag tror aldrig att jag har skrivit 3 inlägg på samma dag. Är lite smått nöjd liksom, hehe. Nej men nu så ska jag och K göra nå kult, hejs!

holding on the days, I should have known

wow helt awesome mitt andra inlägg idag, duktig jag känner mig. However nu ska jag och K ut och åka lite längd, vad säger ni om det? Hehe nejmen jag har alltid funnit någon slags rolig känsla kring längdåkning och nu får jag dela den med min underbara vän Kajsa. Kanske skriver efteråt , we'll see. Men so long!

It's kinda' been a while

okej typ det var jävligt länge sen jag skrev, många tjatar på mig att jag inte skriver osv. Men jag kände att bloggen mest bara var en tyngd på axeln, som ett samvete, ett dåligt samvete. Jag kände att jag inte har ork lust eller tid till att skriva, jag hade inget att skriva om kändes det som. Det blev även så när jag bara hade den stationära datan som tar ett år att få igång, typ. Men nu i jul fick jag ju min bebis (alltså en dator, bärbar tack och lov). Så då känns det enlkare att blogga på något sätt.
Men nog snackat om det i'm back on track! Men jag kan inget lova att jag kommer blogga ofta, eller ja ni får ju se. Det som är så amazing är att jag ändå har haft omkring fem upp till åtta läsare per dag. Kanske inte låter mycket, men när jag inte alls skrivit på jag vet inte hur länge så känns det som lite weird. Jag ska också fixa designen, men vet inte hur och är inte bra på sådant men jag får väl be mina söta vänner om hjälp.
Annars har livet rullat på som vanligt har fått mina första betyg, och jag blev nöjd. Jag fick vg i allt förutom hk, där fick jag g. Men ska fortsätta i bra tempo och försöka höja mig. Ja, det finns så mycket jag kan skriva om, men kan berätta lite i sänder. Det kommer också en lista om hur 2010 har varit som typ alla andra gjort.
Men tycker att det räcker som ett första inlägg nu, men vi hörs!

RSS 2.0