My baby just wrote me a letter.


A boy with a coin.

today I stumbeld from my bed with thunder crashing in my head, my pillow still wet from last nights tears.


It burns

idag hade vi som sagt innabandy och volleyboll turnering. Vad kan jag säga det gick piss för mig men jag gjorde faktist mål. Nu sitter jag och lyssnar på musik, snart ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det att laga mat och vara med Kajsa.


jag vill ut och åka skidor.

I can not repare.

okej jag blåste nästan bort där ute, men som ni ser så har jag lyckats ta mig hem. Jag har varit med elin och william idag, vi såg på "the grudge 2" jag höll på att skita ner mig. Imorgon har vi volleyboll och innebandy turnering och jag kommer att äga ut alla på plan...

 

Jag ska äntligen ta och lyfta mitt arsle från denna förbannade stol och börja träna. Jag måsta bara få en liten kick i baken så ska ni se att det kommer gå prima. Nu känner jag att jag inte har något mer att säga.

 




jag känner mig väldigt vacker idag..


Heaven must have made up.

idag var det väldigt chill på skolan vi hade håltimma för Tito kom aldrig till spanskan, sen så hade vi inte så mycket mer jobbigt. haha en kort förklaring av dagen. efter skolan var jag med elin och felicia vi skulle vara med ebba och kajsa, men båda hade träning synd det. Men jag elin och felicia for till jesper och såg på skräckfilm. Elin höll på och skita ner sig, Jesper gömde sig under filten och jag och felicia ja vad gjorde vi vi höll deras händer.

det var mysigt, men det kunde inte vara för länge, nu ska jag sitta här ett tag men sen skall jag be systrami platta mitt eländiga hår så jag får någon ordning på de.


kyss.




en låt jag hittade på min systers blogg.

 


I hurt myself today.

ja, som ni ser så har jag en ny header, men jag är inte riktigt nöjd med den för hela bilden kom inte med. Och bilden jag har på vänster sida längre ner vill jag antingen göra svartvit eller ta bort men jag får se hur jag gör.

Igår var jag med Elin, vi var hos henne först och tog det lungt och fixade med våra bloggar. Senare for vi in till byn och var med Olle och John. Vi for hem till mig och såg på skräckfilm, men den var fyra timmar lång så vi hann inte se klart den.


Idag får jag se vad jag gör. Egentligen har jag ju träning med Kajsa men jag har fått en rejäl förkylning nu så jag tror inte att jag kan andas in så mycket kalluft, det var synd. Jag får se vad jag hittar på istället.

Don't let him go.

igår var jag med Elin vi var ett tag med william och jesper, men dom hade träning så vi for hem till mig och hade det mysigt vi gjorde inte så speciellt mycket, men det var mysigt. Idag ska jag också vara med elin det beror på när hon kommer hem från.. ja var hon nu var jag kommer inte ihåg. jojuste hennes kusin fyllde år så var det. Vi får se vad vi hittar på. Men nu väntar vovven på mig, hon sitter och stirrar surt på mig som att hon menar att jag  är trög..väldigt trög. Men hon får vänta ett litet tag till tror jag, eller jag ångrar mig. Blicken hon har nu skrämmer ju iväg vem som helst..bäst att gå då innan hon käkar upp mig.


drunk left alone.


Där jag kan glömma att du lämnat mig.

det känns så tomt när du inte finns där. Du fanns alltid där även fast du ändå inte riktigt var där men det räckte med att se och känna av dig. Och nu när du inte finns så känns allting meningslöst. Du lämnade mig för tidigt det var inte meningen att det skulle bli såhär.♥



I wake up every evning and has a big smile on my face.

åååh jag har ångest jag kan inte få in mina bilder på datorn jävla skit.

let me see if I got this right.

okej angående det förra inlägget så säger jag bara att jag gillar ju inte bara "äldre" musik nej, jag gillar "ny" musik okcå men bara inte allt.

idag är det längdskidor som gäller sedan blir det pizzan med basketen även fast jag har slutat eller jag tror att jag har slutat. Men nu bjuder jag på ännu en låt och sedan skall jag se om miss paaso lever.

 




Walk the line.

igår var jag med elin och såg på film. Vi for först till statoil och köpte onyttigt sedan for vi hem till henne och började se på paranormal activity. Alltså det är typ den äckligaste filmen jag har sett och jag rekommenderar den verkligen till dom som har lite extra hud. senare så lyssnade vi på musik jag visade ett par bra låter åt elin som hon blev typ helt kär i. Det var Unchained melody-righteuos brothers och wonderful world-sam cook jag tror jag stavade rätt. det var fler låtar också. Sedan såg vi på New moon som också är väldigt bra. men tiden rusade iväg och jag for hem. Men inte slut med filmtittandet nej, jag fortsatte att se på Walk the line det är en film om johnny cash, den är också väldigt bra. Till idag då jag vaknade vid tio och såg på skidtävlingar på tv:n sen satte jag mig här och blev fast i musikens värld. En sak som jag och Elin har märkt är att vi har samma musiksmak båda gillar äldre musik och rock. Så jag tänkte bjuda er på lite smakprov t.ex som låtarna som jag skrev här ovanför.


 

en sista låt som jag personligen tycker är en av dom bästa cash har gjort.

 



jag vet att det här säkert inte är eran musikstil men det här är en del av min och det står jag för. För det är med den här musiken jag är uppväxt med och det är jag stolt över.


I fell for you like a child.



I am what I am.

har nyss åkt skidor med Kajsa. Det är helt underbart skönt att åka sidor man känner vinden fara igenom håret när man susar fram. Det enda som återstår att göra idag är att duscha och kolla igenom engelskan sen ska jag dunsa ner i sängen. Det känns som att jag inte har laddat upp nå bilder på senaste tiden men jag lovar att det kommer snart det har varit något problem med något. haha.

Up in the morning and out to school.

första dagen i h-vetet avklarad.

Du sitter på degen och du sliter ut degen.

vilka kalasbyxor,haha.

okej jag sa att jag skulle ta en varm dusch men.. det blev liksom inte riktigt så. Utan så här blev det att jag for istället ut och busade med vovven och hjälpte mamma att ta ner någon ljusslinga som hon inte nådde (hehe jag är 10 cm längre än henne.) och sen fortsatte jag inne att ta ner massa julsaker. Ja, då blev det inte som planerat liksom men då ska jag göra så här istället, att jag sitter här tills klockan är halv åtta och sen ringer jag Kajsa och då skulle vi fara ut och gå med vovvarna och sen kommer min efterlängtade vaaarma dusch. JA så blir det.


Some say love.

jag har nyss vaknat för kanske en halvtimma sedan och jag har redan hunnit äta frukost, det måste vara rekord. Men idag har jag inte tänkt slöa. Nej, utan idag ska jag städa bort julen. Och om jag får säga det själv så ska det bli så skönt att slippa tända alla ljustakar. Det blir ju inte lika mysigt kanske men jag har ändå ingen julkänsla direkt. ja igår var jag ju som sagt på stan med elin. Och visst var det ett par plagg som fick följa med hem, jo det var det. Nämligen ett par jeans och två tröjor, eller en var ett linne och den andra en lång T-shirt. Men hursomhelst är jag väldigt nöjd. Men en sak som inte gör mig så jätte happy är att den förbenade skolan börjar imorgon och jag gillar det verkligen inte. Och det blir inte bättre direkt när man längtar till sommaren. Men gud ge mig sommar nu! jag vill kunna gå barbent med en tunika och känna värmen och bli brun och. åhhh det är väldigt många och men det behövs för att beskriva hur sommaren är. Men nu för att få lite värme skall jag hoppa in i en varm dusch. så det så.

 


There is someone i'd like you to meet.

ja det känns som ett tag sen jag uppdaterade här eller har jag fel?Men skit samma idag ska jag på stan med söderberg. Vi båda ska leta efter ett par jeans iaf men man får väl se om man hittar något annat också.
Men nu snart ska vi väl fara tror jag så jag kan inte sitta här nåmer.


 


I can't escape.

nu sitter jag här hos Kajsa, äntligen det tog ett tag innan vi var med varandra. Vi gör inte så värst mycket just nu men vi hittar väl på något. Det kanske blir att jag spenderar natten här, vi får se. Men nu ska jag vara lite mer social, haha det låter typ så här nu.

Kajsa: Du felicia?
Felicia: Mhm..

xD

I just want to catch you if I can.

vaknade vid 11 idag väldtigt trögt gick det som vanligt. Idag blir det nog att vara med Kajsa och Ebba när dom nu vaknar, jag hörde att dom hade hyrt 5 filmer. Vi får se vad vi hittar på. Nu kommer jag inte på något mer att skriva förutom att jag vill ha sommar nu! Jag vill kunna gå med ett par korta shorts och ett linne bara eller tunikor utan leggings, jo det är sommar jag vill ha.♥

 


This is all so crazy.

hallå där!

idag vaknade jag kring halv 12. Pappa kom in och sa att om jag ville slippa gå ut till frysen och hämta bröd så skulle jag komma upp före Emilia och John. Haha.
Jag får väl se vad jag ska göra idag jag ska höra med mina kära vänner.
Igår var jag med mamma in till stan och köpte täckbyxor. Och så slank vi in på H&M och det blev ett linne som fick följa med mig hem. Men nu ska jag inte sitta här och dö, utan jag ska ut i friska luften. Jo det ska jag.


I Wanna Rock

en sak som jag verkligen ogillar är vuxna människor som frågar för mycket.

Love Is A Burning Thing


I l o v e  y o u  t i l  t h e  e n d.

PULL ME CLOSE AND TAKE ONE STEP

det blev att kajsa sov hos mig från igår. Vi hade det mysigt såg på film och snackade.

Idag var vi på arcus och såg på när elin och moa spelade med 95:orna alltså fotboll. efter det så åkte jag och kajsa hem och åt, och vi får se om vi hinner vara med varandra mer idag. Nu ska jag ta och röja upp lite i mitt rum sen blir det en lååång dusch efter det så ska jag nog se om Kajsa lever.


.

ojdå det blev lite många MEN i det förra inlägget.


THE TASTE OF LOVE IS SWEET.

jag vet inte vad det är med mig, det känns så konstigt. Det känns som att allt och alla vänds emot mig men det är säkert bara struntprat eller vem vet det kanske är så.

idag blir det att vara med Kajsa när hon har kommit hem från hennes stuga. Det ska bli riktit trevligt att få träffa henne det känns som att det var år sen, fast det har bara gått några dagar sen sist. Eller ja, jag såg henne sist förra året. haha det känns konstigt att säga så. Men nu måste jag bara säga att jag saknar dig elinsöderberg. Vi måste ha en sleep over snart. Men nu ska jag ta och sätta på mig byxor sitter nämligen här med underställsbyxor på mig. Men jag gillart.


2010

Ja, då har det redan gått en dag av det nya året. Jag vet att jag inte har laddat upp nå bilder från nyårsafton, men sanningen är att dom inte är så speciella. Min nyårsafton var inte nå speciell. Jag var hemma med mamma och pappa, emilia var hos john. Vi åt god mat och lyssnade på när vovven höll på att hyperventilera för smällarnas skull och på pappa som var så förbannad på alla "snorungar" som håller på att smälla flera dagar och timmar före tolvslaget. jag gick klädd i mjukisar och en star wars tröja. jaja, nu får ni bilder ändå.

 


ehe.


jag fick inga bra bilder för vi smällde inte något själva så man fick stå som en idiot och försöka fåga ett fyrverkeri på bild.


och sen ska jag också skylla på mobilkameran.

gud vad jag känner mig gnällig. det var inte så farligt på nyår ändå. att spela trivial pursiut är faktiskt kul:D♥


RSS 2.0