Spotify premium

Vill du ha spotify premium? Gör då som jag, gå in på den här länken och värva sedan 6 stycken!

bara luften gör mig svag

Trevlig valborg allihopa, eller hur man nu säger?
Känner att jag har varit hurtig idag, jag steg upp vid tio åt frulle och for och sprang till sjukhuset och tillbaka. Efter det körde jag lite styrka och nu sitter jag här och ska duscha. Dagen ska spenderas med min lilla elin. Det blir att hon slaggar här om allt går som planerat. Vi far säkert till brasan och checkar läget också, man annars hade vi väl tänkt se på någon rulle och käka onyttigt (tycker att jag är värd det nu när jag har sprungit).
Det var mina planer för dagen, så dags att sätta igång!
mina fruar, eller vi är bara förlovade, men ändå.


it's how they always been and they intend to stay

idag var sista dagen på praoen på dagiset, saknar redan de där små guldklimparna, åh..
okej inge depp, med dom var sååå otroligt söta allihopa.
checka in på min fb har en ny profilbild. dock inte denna ↓ bild en annan.


det rår inte stjärnorna för

Det var riktigt skönt att ta en liten springrunda tyckte jag, kanske borde göra det liite oftare hah, good luck.
tänkte att jag kunde ta och bjutta på lite schöön musik, det var faktiskt en person som uppskattade veldi mycket, haha kajsa. Så detta min kära vän är till dig♥



shout - lulu and the luvvers
chrissie, hur mår du? - gyllene tider
world spins madly on - the weepies
jag kommer - veronica maggio
follow through - gavin degraw
orkar inte någe mer nu, för nu ska jag säga godnatten för idag. Ska upp tidigt imorgon och fara och göra ärenden med mamma. Så godnatten!

regndroppar faller som tårarna gör

hej alla glada människor som orkar läsa den här skithögen till blogg!
Idag känner jag att jag har varit väldigt flitig faktiskt. Jag började med att gå en ganska lång promenad med hunden, sen krattade jag med pappa. Efter det så borstade jag hunden i en halvtimma. Sen har jag chillat ute nästan hela dagen. Och jag har en nyhet, jag har börjat spela piano. Allt började med att jag och pappa satt och plinkade lite på olika melodier. Sen hämtade jag en av mina gitarrböcker och började spela låtar från den. Det hela slutade med att jag satt och spelade i tre timmar! Helt sjukt, men det är faktiskt rätt kul och jag har börjat bli ganska så hyffsat bra.
Jag sitter just nu och funderar på om jag ska orka far ut och springa lite lätt som en fin avslutning på denna underbara dag! Jo det blir nog en sväng runt grusvägen. Men efter det så ska jag se desperata hemmafruar och undra om det var idag cougartown skulle börja igen, hoppas. Kanske skriver mer ikwell och bjuttar på lite bilder och musik., we'll see. Men ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

I really fucked it up this time, didn't I my dear?

Goddagens!
Det var riktigt kuligt igår må jag säga, många skratt och go'mat. Idag ser ut att bli en riktig degardag, inga läxor (GRYMT) och inget speciellt att göra. Eller det enda jag måste göra är att dammsuga mitt rum, sen är jag friiii som en fågel!

your best days are some of my worst

hejhejtjenarehej!
Idag äre exekt en vecka sedan jag bloggade senast. Det är inte bra, verkligen inte. Men livet rullar på som vanligt och bara en vecka kvar till påsklov. Es mucho bien. Nu drar jag vidare för kvällsmys hos Kajsa dalia elina petrisdotter Paaso, najjs.

I wonder if I ever crossed your mind

Felot för att jag har varit lite off, jag orkar inte med något nåmer. Jag har bokstavligt talat gått in i väggen. Nu äre fredag och då skare va chirre och film, HEJDÅ

RSS 2.0