gametime

Sitter och inväntar avgången mot arcus för DM-match mot lira. Skriver senare.

this is craaaaazy

Nu är det äntligen, äntligen fredag. Och jag var så jävla duktig igår så det är sjukt. Jag skrev klart ett brev på spanska, en engelska uppsats, jobbade matte OCH städade mitt rum kliniskt rent. Så det enda jag har kvar att göra är att jobba några uppgifter till i matteboken, sen har jag inte en fucking läxa under hela helgen. Hur skönt?
Tänkte ta och klippa mina toppar lite på egen hand, de är så sjukt slitna. Önska mig lycka till.

Till min fina vän.

Du är bäst, och har alltid varit det♥

doodnight, fail, GOODNIGHT

Hade lite svårigheter med tangenterna här ovanför som ni ser ↑ Men det jag ville framföra var ett godnatt. Har hunnit vara på fotbollsträning och haft muckfoto idag. Helt ok. Är dock heeelt slut nu, orkade knappt stå på benen i duschen. Behöver verkligen en lång natts sömn. Så därför avrundar jag här efter några helt meningslösa meningar. Haha "meningslösa meningar", nä Felicia, GÅ OCH LÄGG DIG FÖRFAN.


okej, bjuder på denna TRE ÅR GAMLA bild.

i'm happy, though so sad

JAAAA! shortsen kom in igen så nu är dom + skolavslutningsklänningen kirrad. Känns veldi bra. Något som känns mindre bra är att jag saknar min pojkvän så sjukt mycket. Vill bara pussa på han nu.
Är hemkommen från fotbollsträningen för ett tag sedan och såg precis det som var kvar av desperate housewives. Nu blir det att hoppa in i duschen och skrubba bort färgen som har prytt min panna så otroligt fint sen igår. Mamma kladdade ovanligt mycket när hon färgade mitt hår och inte sa hon att jag hade färg i pannan förrän det var försent och hade torkat in. Känns på något vis att det kommer vara extra skönt att krypa ner under täcket ikväll, fråga mig inte varför.

princess of china

Blev en aning (läs: väldigt) frustrerad igår när jag hittade världens finaste shorts som mina ögon någonsin skådat. En timma efter jag hittat dom så tänker jag då beställa dom, gissa vad som händer? DOM FANNS INTE MER. Just nu ber jag till gud om att dom bara var slut för tillfället. Jag kanske överdriver liiite, man ledsen blev jag. Sen så hade jag tänkt färga håret igår också men det orkade inte mamma göra då så det blir idag istället.
Jag har även hittat en gudomlig skolavslutningsklänning, funderar på om jag hittat den rätta balklänningen också, fast nä. Jag tror inte det, får fortsätta sökandet.
Just nu skulle det sitta så grymt bra med lov men får vänta några dagar till, 8 skoldagar exakt. Det klarar jag.

I'll be back again

Springturen igår gick faktiskt bra, jag sprang lite mer än 6 kilometer på ungefär en halvtimma. Trött var jag efteråt. Trött var jag även idag på fotbollsträningen, så det gick inte såååå bra. Vi hade otroligt jobbig fys efter plantiden så nu måste jag verkligen återhämta mig känner jag. Tur att nästa träning inte är förrän på tisdag.
Idag hela morgonen har jag och mamma bakat bullar, hela 130 stycken så nu kan man trycka bulla för fullt. Kvällen idag blir nog en riktig chillkväll, ska ta en låång dusch och bara ta hand om mig själv. Har någon tips på en bra film?

saturday morning

Som ni ser så har jag varit flitig och uppdaterat bloggen redan två gånger idag. Det beror förmodligen på att jag äntligen har en helg fri från någon cup eller annat. Så sköönt.
Igår kom min pojke hit och vi lagade amerikanska pannkakor och såg på dumma mej. Grym film detdär. Tyvärr så åker han till Finland idag så jag får klara mig utan honom.
Tänkte starta den här dagen med en springtur i det här härliga vädret. Det låter bra i mina öron.

new pants


kåbdalisresan

I torsdags var vi med skolan till kåbdalis, med mer sol så hade dagen varit perfekt.

I will tell your story if you die

Denna helg har bestått till fullo av en massa fotboll. Det gick inte riktigt vägen för vårat lag men vi kämpade på rätt bra ändå. Vi mötte ändå bara lag från divisionen ett snäpp högre än oss och vi blev ändå inte överspelade. Kändes bra att spela de första 11-manna matcherna och känna att man inte var helt kass.
På tal om något annat så har jag och min Simp varit tillsammans i två månader nu. Tiden bara rusar iväg ♥

här glider kingen in

I helgen hade mitt fotbollslag en kickoff i skellefteå, vi besökte boda borg, lagade mat, lekte lekar och glodde på melodifestivalen med kass internetuppkoppling. Har haft väldigt kul ändå, tror att den kommande säsongen kommer bli väldigt bra. Det är i alla fall min magkänska.
Just nu känner jag att jag inte har tid alls till något annat än skola och fotbollen. I alla fall inte den här veckan. Gissar att jag kommer vara helt utbränd på söndagen. Förövrigt så har jag suttit i streck nästan sen jag kom hem från skolan och bara pluggat fysik eftersom att vi har nationella på onsdag. Hoppas att mitt hårda jobb lönar sig. Något jag skulle vela ha nu är en helt ledig dag med vackert väder, vara med vänner, och inga bekymmer. Det hade suttit fint med en sådan dag. Jag får intala mig att den dagen kommer inom en snar framtid. Nog för mig nu, en sista grej bara, ta hand om varandra som att morgondagen vore den sista, era nära och kära är det bästa som ni har!
(bild snottad av syster)

KONY 2012


RSS 2.0