When i get older i will be stronger

Idag bär det iväg till piteå för psg, som vanligt blir det alltid bråk innan vi åker för pappa stressar fast vi inte ens behöver det, emilia sover, just innan vi ska fara så när hon vaknar är hon inte klar med sitt. Mamma trycker in alla sina kilos kläder i husvagnen, (tänk på hur det ser ut när man sitter på resväskan och försöker få igen den, ungefär så är det fast man proppar in  allt i ett skåp). Och sen jag sitter klar i bilen och sjunger av glädje för att jag ska få spela fotboll hela helgen. Jo en riktig svensson svensson familj har jag. Plus så ska hunden med i år, hehe.

Förvänta er inget inlägg under helgen, inte för att det kommer ett annars heller, hehhe....he, super kul..

jaja, nu får ni nöja er tills vidare!

goodbye folks!



psg last year!

minns du vad som hände

chillar med elin hemma hos henne, vi skulle egentligen fara till stan men vi orkade inte. Orkar inte förklara varför, hehe. Vi vasr bara liksom uppe till 06.00 och sen sov vi till kvart över ett. Men nu ska vi chilla vidare!

Peace!

Nattens nirvana

okej, nu blir det en riktig makeover på bloggen, hoppas att jag inte ger upp!


I wanna be a billionare


shame on me

Jag vet, jag vet. Har inte bloggat alls.

Men jag har varit hos min farmor och farfar, och i narken hos julia. På lördagen var det ju musikfesten, och höjdpunkten var ju såklart skaburbian collective. Dom var grymma plus fulla. Senare på kvällen for ett gäng till Julia och hade skoj, för hon fyllde år, grattis än en gång! Sen har jag väl inte gjort så mycket mer, var till kyrkogården en sväng och satte dit nå blommor på mormors och min kusins gravar. Och nu sitter jag hos morfar.

Väldigt intressant inlägg känner jag, super alltså!

Saknar mina kära vänner där hemma!♥

oskyldigt blå

sitter och får flashbacks med Ted gärdestad. Riktigt härligt att känna känslan som man hade när man var liten och sprang omkring hemma, medans pappa försökte få oss att fatta hur bra musik Gärdestad gjort, hehe.

Okej blev lite för nostalgisk nu. För så länge sen var det ändå inte, jag är ju bara fjorton.

Försöker utan framgång få fram sommarlovskänslan, men det vill bara inte funka för mig. Och jag börjar bli rätt så less på det. Men med midsommar, psg och gothia framför mig så klagar jag inte.

Juste vi har match idag tjejer så nu taggar vi järnet!


i've been this way with many before, but this feels like the first time.

sitter just nu och käkar min BJ som jag haft i frysen jätte länge, men har tyvvär inte orkat lyfta mitt ass och hämta den. Men det var nog dags nu va? jo.

Det känns inte som sommarlov än men det kommer nog, I guess and i hope. Jag spelade med 97:orna idag men det gick sämst för mig.

Det blir nog en hk kväll ikväll, alltså full med mys och film, sounds good to me.





I live by my own rules

Gårdagen blev mycket studentfirande plus lite kul med kompisarna. Vi var först hos elin och såg på film och skrämde varandra, sen for vi till mig och gjorde upp eld men det blev så jäkla mycket mygg så vi drog till nilsson och chilla lite. Jag orkar inte skriva vilka det var för det var så många men ni har säkert läst på någon annans blogg.

Men snart kommer Elin, hon ska sova hos mig ikv, jesper och jonatan skulle kanske komma förbi också. Men vi lär nog märka hur det blir.

Nu ska jag gå och röja upp lite i the husvagen.


Like a melody

ska krasha in på kläppenskolans avslutning ikväll, så ska se när moa blir kråkbergselev, fast det blir hon ju inte än men nästan!

Hade inte så mkt mer att berätta, eller min farmor och farfar har kommit hit till byn för att imorgon tar min kusin studenten. Så jag får väl hålla mig hemma och umgås med dom medans jesper tjatar på att jag ska komma till sundis. Yup, så så står det till just nu med sommarlovet några timmar bort så känns det så otroligt bra det bara pirrar i bena.

HELVETE

jag skrev ett jätte långt inlägg och så började datan dampa så försvann det och jag ska då fan inte skriva om det!

Match ikväll tagga nu brudar!


staid up all night, staring at you

ikväll kommer det lite härliga människor hem till mig. Vi får se vad vi hittar på, film troligen. Men jag måste dammsuga husvagnen, nu när vi ska vara där. Så jag måste göra det snart, sen far jag och mamma och hyr film. 
 
Jätteintressant inlägg, I know.


You can still belive it

okej jag har verkligen ingeeeeet att skriva om men vi hörs!

herråh!


saknar dig unge! (gammal)

it's my birthday

yey jag är fjorton!
fick en ring och ett halsband, men ska få mer senare:D okej men jag snackar med kajsa i telefon och det är lite svårt att skriva med en handen ja kan skriva  ett ordentligare inlägg ikv istället.

peace!

hell yeah!

okej nu är jag lycklig igen för nu hade dom fått in linnet igen på nelly, och nu fanns det i större storlekar än i X-small SO I'M PRETTY MUCH HAPPY!

Seriöst ni får tycka att jag är hur barnslig som helst men jag måste bara få säga det en sista gång!
JAG FYLLER ÅR IMORGON!


just like a child on christmas eve!

RSS 2.0