HAHAHA

snacka om trött man är på morgonen, jag satte in ett bananskal i diskmaskinen det händer inte varje dag hahaha.:D


*

idag bär det iväg uppåt till kära tornedalen, där skall man chilla och bli fet och vara med min blondavän och lite annat folk. ja det förklarar mitt lov som det ska vara fullt med skratt och skojj:D sä nu säger jag hejdå till er kära luleåbor och hej till friheten!

 



/f


tjena!

jag har inte uppdaterat mågonting sedan typ förra veckan men det är för att vårat internet har haft semester ja så då vet ni varför.

nu sitter jag här och käkar pepparkakor och lyssnar på michael jackson  mycket smarrigt värre.
men NU HAR VI JU LOV, jag åker troligtvis upp till kära tornedalen på måndag med Emilia och John tror jag.

vi hade redovisning på tisdag. vi skulle prata i mick till sitt bildspel framför allas föräldrar och syskon man höll på att skita ner sig ju,haha.
men nu ska jagladda upp lite bilder:




men nu är det ju som sagt lov och då ska man inte sitta på datan utan vara
men sina kompisar som jag ska göra nu och jag gillart!




 

/f


<3

älskade mormor vila i frid.

man har gråtit tills det inte finns några tårar kvar saknaden är enorm.


angels on the moon.

idag har jag varit hyperaktiv i skolan fråga mig inte varför....^^
saknar dig snigeln var du tvungen att flytta till gammelstad. åhh jag saknar massa människor var är alla?
ja jag ska upp till helgen för vi ska på begravning.
och DÅ får jag vara med min korta lilla blonda marsmänniska:D jag ser fram emot det, vi måste baka och hyra film(y) men ja vad ska jag göra idag då jojuste träning blire. nu sitter jag och lyssnar på spotify och snart ska jag ta och kika in i skafferiet vi hörs!





 

/f


:D

WIHO!

GISSA VEM SOM HAR SPOTIFY NU GISSA JOMEN DET ÄR JU JAG!^^

VAR BEREDD NU MAMI OCH PAPI MÅNGA TIMMAR FRAMFÖR DATAN!:D

ÄR MEN LYCKLIG ELLER VAD?

:D:D:D:D:D:D:D:D


:D

now you've got the picture!

det är INTE svart bara så att ni vet men blev inge nöjd..:(



 

/f


new look!

hey!

idag har jag färgat håret lite mörkare men blev inte så jätte nöjd det är inte jag liksom.. men skitsamma det blev som det blev och det går inte att ändra på det. i helgen hade vi fest för mamma som fyller 40 på tisdag hon fick bl.a en ny mobil en T700, en röd en. men vad kan man säga vi spelade guitar hero med min kusiner och käkade gott. Nu sitter jag och lyssnar på spotify och tänker på hur mycket jag saknar dig lisette!! men vi kommer ju upp nästa helg så jag hoppas att vi hinner vara med varandra:D men nu ska jag ta och se på en film tror jag och käka onyttigheter men då ses vi imorgon på skolan barn hejdå!

(jag lägger upp en bild på min nya hårfärg senare kanske vi får se.)



/f


ökjaffd

okej några ord som beskriver kvällen:

IDOL

GODIS

=

FREDAGSMYS!

och det får mig på sådant hära humör!

 




det var allt jag hade och säga !


*

Goddag!

ja, idag har man väl inte gjort så mycket eller läxan har man gjort lite granna. men nog om det jag måste bara säga att jag vill fara upp till tornedalen nu! och vara med mina goda vänner där:D saknar er! vad ska vi göra i år på halloween?:D men skräckfilmer ska ses det är ett måste ett STORT MÅSTE  HAha, asså jag kan inte sluta skratta åt det som hände i förrgår. Asså tjejer vi är ju bäst, hahaha! jaja, men ikväll blir det fika hos kusinerna, viktor fyller nämligen 14 år Grattis till dig!:D men nu ska jag ta och spela gitarr men vi hörs!

 


saknar enormt mycket!!!



 

/f

 


haha!

hej, igår var jag med elins, amanda och josse. vi såg på en film hos josse den hette "the cell" vi hängde inte så mycket med i den så jag vet inte om den var så bra. Men när jag, elin och amanda skulle gå hem så var vi asrädda, det var kallt och mörkt och läskigt. hahah vi hörde några ungdomar skrika och då stannade alla tre upp och tittade åt sidan (in iskogen) och kutade ner i diket och inte i skogen när vi kom ut ur skogen så hade amandas tights gått sönder haha gud vad vi skrattade asså ni skulle bara ha sett hur det såg ut!
men idag ska jag städa upp i mitt rum och sen kanske jag ska vara med någon. senare på kvällen ska jag göra läxan men nu ska jag ta och klä på mig sitter nämligen fortfarande i pyjamas men jag kanske återkommer idag vi får se hejdå!

 




/f


It's getting cold.



BAJS!
imorgon åker typ hela klassen till sundsvall och gissa vem som blir ensam kvar, jo hoppsan jag! eller josse och elin är ju kvar men elin är ju tydligen sjuk:( jädra skit! men nog med gnäll nu. Jag har haft sån lust och spela gitarr hela dan och då ska jag ta och göra det minsann men efter ja har gjort det så ska jag vara med någon tror jag smsa! men först ska jag duscha. och nu ska jag göra den förbannade läxan. men vi hörs!




 

/f


RSS 2.0