made by me.

lovet flyter på så underbart och jag lever och mår bra♥


rain on the windowframe.

bloggtorka jag vet men jag har helt enkelt inget att berätta. Livet rullar framåt i normal hastighet.

sov hos Kajsa från igår till idag men jag var tvungen att fara hem rätt tidigt för att idag ska vi fara till mumindalen. Har nyss packat väskan, var tvungen att sitta på den föra att få igen den. Så är det om man är envis och tar en för liten väska när man vet att man alltid packar för mycket. Nu sittar jag och lyssnar på Tom Robinson Band riktigt härlig musik. Men nu skall jag gå och busa med voffsingen. Förvänta inget inlägg av mig under lovet säger jag bara.



kyss.


My sherona.


Crawl


everybody see it's you.

helgen har varit underbart bra.♥

Bad moon on the rise.

Grymt bra kväll med bästa vännerna!<3


little lion man.



picturebomb.

låg uppdatering, vet , förlåt. tonvis med skolarbete som bara väntar på mig. men jag kan bjuda på bilder från förra veckan.



pappas hand, hehe, jag är grym.





lite bilder från tackajärvi också.

nu ska jag gå och dö bland all läxa.

kyss.


Melba.se

jag är med i en tävling på fokis blogg man vinner vad man vill från http://www.melba.se jag hoppas att jag vinner, fast det är ju typ som att leta efter en nål i en höstack men nån gång måste vara den första.

the warm in your eyes leads me in to your arms.

men vänta jag har inget att skriva.

men en låt kanske räcker för idag.


Never say never.

har pluggat tre timmar i sträck nu och jag kan säga att jag är helt slutkörd,totalt.

och jag är ännu inte klar med den förbannade slöjdrapporten och den delen jag håller på med ska vara inlämnad i övermorgon. Så jag har långa underbara pluggtimmar kvar. Great.

Om jag inte återkommer imorgon så hittar ni säkert mig sovandes på läxan med munnen öppen och dregel på pappret och att jag krampar i handen så säg åtminstone lycka till.


kyss.

you can't have it all , my sweetest friend.

just nu sitter jag hos ebba och är med henne och kajsa. Vi gör inte så mycket just nu men vi hittar säkert på någonting senare. Kajsa sitter just nu och tar egobilder på sig själv, haha. Och ebba vet jag inte vad hon gör.
men nu ska jag vandra vidare.
kyss♥

To se if I still feel.

jag har äntligen lärt mig några nya låtar 3 st närmare bestämt och på gitarr alltså.

gavin degraw - chariot

johhny cash - hurt

johnny cash - i won't back down (som emilia skulle lära mig fast nu är det ju redan gjort)

eller just det det var 4 st.

brett dennen - ain't no reason (fast jag gav upp rätt fort men jag kan inte introt.)

så jag är rätt så nöjd ändå, men nu blir det en dusch, imorgon ska jag klippa mig och jag har bestämt mig för att behålla min snebena ett tag till, jag funderade nämligen där ett tag på om jag skulle klippa mittbena. Men jag tror att jag avstår. Eller vad tycker ni?


haha, äpplet faller inte långt från trädet.



okej en lite seriösare bild kan jag väl slänga in.


kyss♥

mina fingrar värker som satan efter allt spelande. speciellt mycket nu när jag spelar med den stålsträngade gitarren.


Walking down the street.

Gårdagen spenderades delvis hos mig och delvis hos David, det var jag, Elin, William, Jesper och David. Vi såg på en asdålig film det var det enda vi hann göra för jag och Elin var tvungna att fara hem till mig för att min mamma skulle upp tidigt. Men vi fortsatte att se yttligare 3 filmer. Men sen däckade vi. IDag har vi inte hunnit göra så mycket men vi får se vad vi hittar på, vi ska iaf se den sista filmen vi hyrde. Men nu ska vi äta frukost.

kyss♥

 


do the walkaway.

ja en ny header som ni ser, jag tycker att det är riktigt kul att göra headers men jag har nog inte tid att göra åt andra tyvärr. Jag tror att det här är min favorit eller haha jag vet inte.

Kajsa for hem för ett tag sen. Jag och papa ska se på 2012 när han har kommit hem och bastat klart. Min broder har bränt den och paranormal activity till oss så vi har dom på dvd. Nu sitter jag här och vandrar bort i musiken ska strax gå och städa mitt rum som jag känner är väldigt stökigt, men jag trivs faktiskt med det. Efter det väntar engelska jobbet och slöjdrapporten som ska vara klar nästa vecka...

Men nu ska jag bjuda på en låt och ett sista ord.

HELG.

 


I won't back down.


Emilia ha lovat att lära mig låten på gitarr. I'm lookin forward to it.

As i think of giving up.

igår blev det mys med oth hos elin, det var riktigt mysigt kan jag säga.

jag kom hem för ett tag sen men en riktigt illa huvudvärk, men det börjar gå över tror jag. imorgon har jag träning med Kajsa på spåret det ska bli riktigt härligt. Idag på idrotten hade vi fotboll, handboll och fys på sidan och det var så jäkla härligt att köra fys, tro inte att jag är tokig men det var det. Jag ska nog hoppa in till en varm bastu och skrubba bort lite hud. Före min syster..


ni förgyller min dag.♥

förresten brillorna jag har på bilden ↑ såna ska jag köpa fast helsvarta.


I hate to se you go.

idag var det stan med elin jag inhandlade en skjorta och en tröja med krage, ihelgen har jag även varit till rajalla och ikea och även där köpte jag saker som jag ska visa bilder på.



idag gjorde jag och elin hål i öronen jag gjorde två och hon ett.




RSS 2.0