hold on to theese days

Idag är det strålande väder som igår, dock några grader kallare. Men jag klagar verkligen inte. Har hunnit vara ute med Kajsa och Elin på en liten promenad, sen satte jag och Tintin oss på altanen och solade.
Ha en bra dag!

when you know it makes you smile

Gårdagen spenderades med min otroligt fina pojkvän. Vi for på bio och såg war horse, helt klart en sevärd film. Efter bion tog vi bussen till mig och såg gladiatorerna, vi vart veldi glada för vi trodde att vi skulle missa det helt. Men 45 minuter hann vi se.
Idag har jag hunnit med att träna och ja, ingenting. Jag och elin ska snart dra iväg till storheden för att inhandla lite behövligheter för kvällen. Har dessutom lyckats tappa bort min telefon, men hoppas på att återfinna den under kvällens gång. Så alla som försöker få tag i mig (typ ingen, forever alone jao, skämta) får lov att vänta ett slag.

UNDERBART MED SPORTLOV BTW.



här har vi också en chäj (tant) som är less på vinter.

ma' hair

Har ni sett hur långt mitt hår har blivit!? Typ helt sick.
Den fina flätan står min vän Lisse för.

det är ju ruggigt bra

De senaste veckorna har jag hunnit inhandla lite grejer, dock så har jag bara hunnit fota en del av det.

vem vet mest?

Jag känner mig gammal. Fick sån glädje i kroppen när jag såg att det var vem vet mest? på tv. Vuxenpoäng, jao. Det är riktigt kul när man kan en fråga tycker jag. Sitter dessutom med en stor kopp kaffe, veldi gott.
Idag efter skolan drog jag och Elin till stan och kikade lite. Fyllde på busskortet och inhandlade mig en sjukt mysig tröja och ett fint linne. Kan tyvärr inte visa det än, eftersom att min syster har beslagtagit kameran, och mobilkameran suger balle. Har även färgat mitt hår i fredags, riktigt skönt att få bort utväxten.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sätta ansiktsmask, jeeevligt schönt.
GE MIG SOMMAR NU!

puss

Idag har det varit du och jag i en månad ♥

you just have to loooove it.


I'm aliiive

Idag hade vi det andra nationella provet i svenska och det kändes riktigt bra faktiskt. Börjar känna mig riktigt less på skolan nu, fast jag ska kämpa på. I helgen åker vi uppåt i landet för att min fira min farmor som fyller 70 bast. Nu ska jag hitta nå krubb, vi hörs.
behöver jag ens skriva något, kajsa....

RSS 2.0