konfirmation + midsommar

Glad midsommar allihopa!
Idag är det inte bara midsommarafton för mig utan idag konfirmeras jag också, äntligen. Jag hoppas bara att vädret håller sig stadigt resten av dagen, fast när jag kollar ut så ser jag ganska så mörka moln. Men jag ska då be till vädergudarna!
Här hemma är det kalabalik just nu, eller går på sena kvällen var det det. Mamma stog och gjorde tre tårtor och min syster höll på i full fart att fixa bord och stolar till min feta släkt (med fet menar jag att vi är många inte att alla är feta). Det är beräknat att det kommer vara ca 20-25 personer här hemma. Men det ska bli mysigt.
Jag orkade inte slå på något stort med frisyren eller sminket, utan jag har det vanliga ungefär. Bilder kommer sen, imorgon kanske. Men tills dess så önskar jag er alla en bra midsommar!
midsommar -10

nelly

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


and i'll go out with a smile

Har haft konfa hela dagen som vanligt, skönt att det snart är sluut, fast ändå lite tråkigt att inte träffa alla varje dag igen.
Jag MÅSTE verkligen ha en stråhatt i sommar, det är prio ett på inköpslistan!

when this life ends, and i'll be silent

Godmorgon folket, eller goddag, men jag har inte varit ute än idag så det är fortfarande morgon enligt mig.

Snart måste jag ut på en liten promenad med min fina vovve, efter det så blir det nog middag och sen rullar jag vidare till match mot öjebyn. Wish me good luck, eller vad?

Efter det får jag väl se vad dagen (eftermiddagen) bjuder på. Igår så färgade jag kajsas hår och det verkade i alla fall som att hon blev nöjd, eller det får man ju hoppas.
Jag började se på en film igår som hette Fish tank hann inte se klart den innan john blund ville dejta mig så ja ska nog fortsätta se den någon gång idag. Den var inte så speciellt bra, den var liksom lite konstig på någe vis.

hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

Har haft konfirmationsläger hela veckan och det fortsätter nästa vecka, där är orsaken till att jag har varit lite off.
Vi håller på att byta alla fönster hemma så allt är lite kaos. När jag kom hem igår så var jag supertrött och tänkte slänga mig på sängen, men sängen var redan upptagen av min soffa..
När alla saker ändå var på min säng så var jag flitig och passade på att dammsuga, skura och dammtorka hela rummet. Plus så gjorde jag en liten möblering också, fast det är inte riktigt klart än. Först måste bygget bli klarre sen så smäller det.
Jag och Kajsa hade planerat att fara ut med våra super plast/gummibåtar på älven, men jag kikade nyss ut genom fönstret och det är halvt storm. Så vi får väl hitta på något annat kuligt. Jag är riktigt sugen på att fara ett gäng och grilla någonstans, men återigen så kanske det inte går pga vädret, men we'll see. Om det är någon så vill hitta på något så kan ni ju höra av er!

men einstein kunde inte mina bus

Hey folket! Nu har man då sommarlov och det känns grymt bra, jag blev också väldigt nöjd över mina betyg. Så det så.
Jag tänkte att jag skulle ta och skärpa mig lite med bloggningen nu och så vidare. Jag mååste bara ta pinnen ur arslet och börja fota lite, då blir det nog dubbelt så kul att läsa och blogga.
Under tiden jag har varit lite gone så har jag hunnit skaffa mig en longboard, har dock inte hunnit ta en tur på den än för att vi har en grusväg just nu utanför huset. Men jag tror att jag far på en runda ikväll. Hoppas inte att jag får allt för många blåmärken bara, hah. Så här ser den ut!

I just shot a man down

Igår fick jag och Kajsa ett litet spratt så vi drog och fiskade, haha. Jag tyckte att det var rätt mysigt med jag vet inte vad Kajsa tyckte, hon började bara skrika när vi fick fisk, haha. Jag fick två firrar och K fick en. Så jag vann!
Lite senare igår kväll, eller väldigt tidigt i morse så såg jag en film som jonatan tipsat mig om, den hette never back down. Den var grym helt klart en 5/5. Plus så hade man lite ögongodis i filmen, Sean Faris, tjejer han är gudomlig.

snälla ge mig två sekunder

Ha den äran till mig själv! hurra hurra

Ja vad ska man säga då var man äntligen femton, har haft en toppenfödelsedag och tack alla för de fina presenterna (inte för att jag tror att min släkt läser min blogg, men ändå) Och tack för bullan och ljuset lisse, kajsa och johanna! Ni är bara för söta!♥
Snart tror jag att min morbror skulle komma och gratta mig och så ska vi sen se baksmällan del 2. Det blir nog en fin avslutning på dagen!
Puss och ha det bra!
så bjuder jag på en fejn helt normal bild på mig.



RSS 2.0