chirre me dirre

blev så otroligt sugen på chirre me dirre så jag tvingade mamma fixa lite åt mig..tack mami♥

Satt och lyssnade på musik med pappa nyss, haha jag brukar alltid sitta i hans knä när vi lyssnar på musik. Men nu han ba: Hörru duru du är inte liten nåmer precis, mina ben har domnat bort. Hahaha, tack så mycket pappa! Men en sak säger jag att jag kommer aldrig bli för stor för att sitta i pappas famn. Det är något som jag älskar att gra nämligen. För han är så lång så att man får plats i hans famn. Annat med mamma, hon har för korta ben, så man glider bara ner. Nejmen nu ska jag gå och göra farmor och farfar sällskap!


as a young man dies

hej hej tjenare hej!

Sitter just nu hos min morfar och chillar. Har käkat bullar i stora lass så har riktigt ont i magen nu. Men that's life. Snart tror jag att vi ska åka till farmor och farfar där vi så att säga "bor" nu. Ååh vad jag saknar sunderbyn fast jag bara varit borta i ett dygn typ. Eller jag saknar kanske inte själva byn utan personerna som bor där. När det är skola hinner man knappt umgås, så därför ska man ta vara på loven och inte ligga hemma och lata. Ett litet tips från mig!

Tjingtjing!

Mina fina vänner

I filmer och serier är det alltid så att man har en absolut bästa vän som man har varit med sedan barnsben. Visst det kan vara så, men oftast inte. Jag kan inte säga att jag har en bästa vän. Men jag har bästa vänner. Jag kan börja med Lisette. Och jag tar i ordning som jag har träffat mina vänner. Inte vilka jag tycker mest om, för jag gillar er allihopa lika mycket!
Vi möttes på dagis och har sedan dess varit väldigt bra vänner. Efter att jag flyttade till Luleå när vi var 6 ungefär så var vi med varandra varje gång jag var i byn i princip. Men nu när vi har blivit lite äldre så har vi inte lika bra kontakt, men ändå bra kontakt. Haha så många fina minnen vi har. Vi vet var vi har varandra. Och jag vet att jag alltid kan lita på dig!♥
(grymt gammal bild)
Sedan har vi Kajsa den lilla filuren. Vi möttes när jag flyttade till Luleå, eller Sunderby med andra ord. Vi har alltid varit bra vänner, men det var i ca 5:an kanske? som vi blev riktigt tajta om man säger så. Jag har alltid lika kult med dig och jag kan lita på dig till 100%. Haha vi har väldigt mycket minnen, för många att räkna. Älskar dig, kanske inte säger det så ofta men det gör jag!♥
Sedan kommer min fina Elin. Vi möttes i början av sjuan när vi hamnade i samma klass. Haha, jag kommer ihåg när du frågade om jag ville följa till stan efter första dagen i sjuan. Båda var lite nervösa för att vi inte kände varandra så superbra, men det har absolut ändrats. I sjuan var vi i princip som plåster på varandra till och från. Vi lessnar kanske på varandra någon gång då och då men du ska veta att jag älskar dig endå! Så måga fina minnen vi har, och denna sommar ska bli den bästa lovar jag! Full med strandhäng och bad!♥
Såklart så har jag jättemånga fina vänner till, men det här är dom som står mig närmast.
haha känner mig som en liten p12 som skriver så här om allt och alla. Men jag gör det inte allt för ofta, så jag vill bara säga att jag finns här för er hela tiden!♥

she's a lady

Godkväll!
Gick bara halvdag idag, så drog till stan med kajsa, men jag hittade ingenting. Nu gör jag bort plugget och sedan blir det fotbollsträning. Är trött som ett as och jag börjar känna mig lite halv krasslig. Men jag fixar det ändå, hehe. Får bara ta och tänka framåt, åt sportlovet. Gud, jag längtar till tusen!

I won't let you down

Guten morgon!
Eller jag vaknade vid 11 men ändå. Har inte hunnit göra mycket, sitter fortfarande i pyjamas. Men det är nice.
Idag väntas bio med totally spies (elin, kajsa och jag) vi ska se gullivers resor på 3D. Om det blir som planerat. Men nu ska jag ta tag i den här underbara dagen (bara - 20 ute) och jag börjar med en dusch sen ut och busa med vovven! Ha en trevlig lördag läsare!

Just don't give up

kunde fan inte somna igår kväll. Det gick helt enkelt inte. Men det kan bero på att det är fullmåne som jag fick reda på idag på spanskan, ganska coolt. Ligger och chilar i sängen med lite candyy, ska nog se några oth avsnitt. Men ha en trevlig fredag nu guys!

hey, slow down

godkvälllensss jag ligger och softar i min feta säng. Lite ensamt faltiskt. Hela huset är typ tyst, inte normalt vid halv tio. Näppppppp
Jag softar väl vidare då!

I'm feeling like a famous

Hejhejhej!
Snart blir det att fara och pumpa lite muskler i hemängs lilla söta hall. Efter det blir det arr panikplugga spanska glosor. Men det går nog bra, har ganska bra minne nämligen!

I knew that it was now or never

Tjenare mannen!
Idag var det tänkt då att jag ska börja träna igen. Blä säger jag bara, jag hatar att träna, eller det är kul när man är där. Men då gäller det att orka fara, det är det som är det svåra. Men jag tror att det bli lättare till sommaren när man inte har någon skola. För då har man mer tid över till annat. Så det blir nog nice!
Men nu blire att fylla magen med lite go´mat. Heipa!

take me down tonight

Buhuu har sett klart första säsongen av one tree hill. Började nästan grina igår när internet inte fungerade så att jag kunde ladda ner nästa. Men nu äre klart! Då vet ni var ni har mig de följande timmarna puss!

Caught up in circles

Det var ett tag sen nu känns det som. Men Jag har spenderat helgen i kära tornedalen, riktigt mysigt. Det var så skönt att bara släppa taget om allt och njuta. Det är nice.
Nu ligger jag och panikpluggar till ett engelska prov imorgon. Det är inte nice. Men börjar bli ganska så trött nu så tjingeling badring!
haha så meningslöst inlägg, men whatever!

Iyin' in my bed and hear the clock tick

Tjena tjena!
Jo nu är det så här att jag tänkte att jag skulle ta och ladda ner lite awesome musik till min telefon. Ja, jag säger telefon och inte mobil. Men det har jag min syster att tacka för faktiskt. Well seya!

repetition, repetition

Var på så dåligt humör igår så att det är inte klokt, men på ett sätt var det bra också. För att jag använde läxor till terapi. Så nu har jag gjort bort väldigt mycket och det är ju nice! Måste bara skriva klart min argumenterande text om kvinnlig omskärelse och sen läsa spanska och börja jobba på min bokrecention. Okej, jag har mycket kvar också. Men however, idag sa jag frivilligt att jag kunde sjunga solo på föräldraredovisningen, inte bra. Jag kommer vara så jäkla nervös så det inte är sant. Jag ställer alltid upp på fel grejer! åhh
Blev riktigt sugen på kladdkaka. JO jag ska baka!

I hurt my self today

Åh jag har ångest. Jag funderar på at sluta i fotboll, eller om jag ska bara ta en paus. Men om jag tar en paus kommer jag nog inte orka sätta igång igen. Det känns bara inte nå kul mer att spela. Det tar bara upp hela ens fritid, jag menar borde man inte längta till träningarna och matcherna? Det gör då inte jag, jaja får väl se hur jag gör.

Chad michael murray

orsaken till min bloggtorka är one tree hill. Jag är förälskad helt enkelt. Har kollat på serien tidigare men vat inte varför jag slutade. Men nu har jag laddat hem första säsongen och jag är kär. Jag var tvungen att kolla hur gammal han var bara, men jag blev bara besviken. 15 år äldre, blä. Men kolla bara!
fick en kommentar angående "baby your're a firework" inlägget.
Och tröjan är från Nelly om jag minns rätt, kan också vara bubbleroom.

I would jump in front of a train for you

Så skönt men nada att göra idag. Eller jag ska börja jobba lite på min argumenterande text om kvinnlig omskärelse. Det är så otroligt hemskt att omskärelse är tillåtet. Nog för att det inte är tillåtet i sverige, men tänk alla andra länder där det praktiseras. Det är som tortyr, men skillnaden är att tortyr är det förbud på i hela världen. Man borde få ha rättigheten att bestämma över sin egen kropp! Det är som att någon kommer fram och skär av en örat för att det sägs att man undviker öroninfammation. Så nu ska jag få ihop en riktigt bra text och hoppas att den får folk att öppna ögonen och se det hemska som händer tusentals flickor per dag.
Så så äre. Märkte precis att jag har jättekalla händer, inte bra. Ändå så har jag ca 22 grader i rummet. Weird dedär. Mina vänner ligger sjuka hemma, det är inte heller bra, men ni får ta och krya på er så träffas vi snart I hope!♥
Men nu var det ju skrivning på "to do" listan, så pussss!

woups!

hejsan alla glada människor, eller inte glada. Vad vet jag, jag är i alla fall inte glad för att snart så är det träning och jag är inte det minsta taggad alls. Och om inte det var nog så har jag ont i skallen + illamående. Men känslan är ju så skön efter allt slit på träningen. Så kom igen nu felicia!
Dagen var rätt så chill idag, vi såg nästan bara på film. Dock så var jag trött som jag vet inte vad. Men det beror nog på att hela natten har elin tryckt ut sitt arsle mot mig och tagit upp 2/3 av sängen, men jag älskar henne endå!♥
Men nu blir det käk, tjing!

RSS 2.0