me wantie

Funderar på att sälja min stella longboard som jag haft endast en sommar och köpa mig denna skönhet. Är riktigt sugen, nu när den är på rea och allt.

when I first found you

Denna helg har varit väldigt skön och fin.
I fredags drog jag och elin till storheden och köpte en go´korv på ica maxi, (var dock inte därför vi var där men det kändes viktigare att berätta om korven). När vi kom hem så badade vi badkar och hade det allmänt fint, jag har en mycket fin vän ♥
Igår kom min fina Simon hit, vi gjorde en supergod pizza och glodde lite gladiatorerna. På natten vaknade jag när mamma och pappa kom hem med taxi och chauffören råkade tuta.. Dock så somnade jag efter några sekunder igen. Idag var det hårdträning som gällde i två timmar. Kom hem med en smärta i högra armen, hur komiskt det än kan låta så tror jag att jag överansträngt den när jag pumpade armhävningar. Om det nu är möjligt? Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en skål med glass. Gött, jao.
hahah, ett fint minne från när jag och elin besökte kronogård...

cuz' we only live once

Eftersom att min kära syster vill att jag ska blogga litegranna (bara för att hon har gått och blivit väldigt aktiv på hennes blogg) så gör jag väl det. Orsaken till min frånvaro är att jag inte har en enda bild. Och inga bilder = inte kult. Jag hoppas förövrigt att vi någon gång  skaffar oss en till kamera i denna familj, då slipper jag och syster slåss om den vi har. Tyckte det skulle sitta fint.
Idag är det fotbollsträning på ferruform som gäller. Sedan ska jag ta en välbehövlig dusch och bara chilla och se på tv. På tal om ketchup så har jag börjat störa mig på ordet "chill" (jag vet att jag skrev det här ↑ ovanför, därför jag kom på detta liksom) det känns så utnött på något vis, även fast jag säkert använder det dagligen så tycker jag inte om det.
Nu är det exakt en timme tills vi ska hämta upp fröken paaso så jag ska börja göra mig klar för träning.
helt oredigerad bild, japp. Söstra mi ♥

seize the day

Kan verkligen inte beskriva hur otroligt skönt det var att få sova ut idag, veldi skönt. Igår kom Elin till mig, det var kuligt. Idag ska jag och Elin hitta på något roligt och sen på kvällen kommer Simon hit och gör mig sällskap. De blir fint.
bara för att jag är jävligt sugen på farmors kanelbullar.

I ask my friends, but nobody knows

Vaknade extremt tidigt idag för att jag skulle med mamma och handla maaat. Eller extremt går kanske att diskuteras  (10.00) men tidigt för mig nuförtiden. Övervägde att se JVM-finalen i natt men, nej. Har varit uppe till tre de senaste dagarna så det kändes skönt att lägga sig vid ett.
Idag ska jag fara till Simon efter maten, gissar på att jag ska krossa han i fifa (vi säger hoppas istället för gissa..).


Jag har idag inhandlat mig bra behövligheter (?) som i andra ord är en halsduk i flis och en fejn björnfitta i päls, tänkte att det passar bra när man ska fara ut i kylan och köra (åka för mig) skojter.
Just nu sitter jag och värmer mina fötter i mina extremt varma tofflor jag fick i julklapp. Jag ska ju såklart envisas med att ta på mig mina extremt kalla converse nu när kylan slagit till. Eftersom att jag redan har börjat berätta hur fårskallig jag är så kan jag även berätta att jag har bränt mina fingrar när jag skulle släcka ljusen. Tänkte vara sådär ball och släcka med fingrarna, men tydligen måste man väl lägga en loska på fingret för att inte bränna sig. Jag har även varit så duktig att jag går in i dörrkarmen två dagar i rad. Det resulterade i en bula som lyckligtvis försvann som vinden dagen efter.
Känns som att jag har uttråkat er nog för idag så nu ska jag trycka lite choklad från min paradis ask som aldrig vill ta slut. Det måste seriöst vara någon liten jävla alf som fyller på den varje natt.
detta är min fullt normala fader.

when you've got someone to blame

Jag har varit lite off på senaste tiden men det beror på att jag lever mitt liv till fullo under detta jullov (läs: jag har knappt gjort ett piss, spenderar dagarna hemma framför dator och tv) . Ganska fult att jag ändå aldrig kikar in här och lättar på tankarna.
Julafton spenderades hos min farmor och farfar men hela tjocka släkten på min faders sida. Det var länge sen vi alla var samlade på julen så det var kewl. Fick fina julklappar och matkoma så det räcker åt en hel armé, men så ska det vara på julen.
Nyår spenderades hemma med min farbror och kompani, det var också mycket mysigt och trevligt. Hoppas nu på att 2012 ska bli ett bra år det med. Har haft ett väldigt bra 2011 faktiskt, fina människor, fina dagar ochsåvidare.
Sitter just nu och roar mig med att läsa min faders statusar på facebook, det är utdrag ur hans kära dassbok för tillfället. I brist på mer att säga så ska jag dra mig tillbaka till verkligheten och ta en välbehövlig dusch.


Btw, jag är bara tvungen att säga att jag sprang nästan 6 km FRIVILLIGT i måndags. Inte för att skryta...

RSS 2.0