am i asking to much?

skoldan avrundades med skoljoggen jag powerwalka med nilsson och eddy. orkade verkligen inte springa plus så dampar mitt knä, men nu vet jag vad det är med det iaf, det är blblabalsjfhablk..lyptulus, jo. Så då vet ni.

kvällen har jag ingena aning om hur den kommer gå till. Hör av er ifall ni vill nåt.


keep it up!

pluggat i två timmar har det jobbigaste kvar plus lite extra jobb. Jag går snart frivilligt i graven.

I'm gonna belive it!

kon just hem från plugget, och sitter här nu och tänkte att det var dags att slänga in något. Tänkte inte skriva något speciellt men något litet får duga.

 Imorgon har vi hemarbete så man kan nästan säga att vi är lediga med lite extra läxa. Men imorgon ska jag iallafall fara med elin till stan, vad vi ska göra är hemligt, eller? jag ska kolla på monki har nämligen hundra kroners presentkort där. Behöver verkligen nya kläder....nu kom jag inte på nåmer att skriva, Hejdårå!

take one step at a time

domarutbildning ikväll så jag antar att vi ses där, alla 96-or som går i fotboll dårå. hade inget specellt att skriva men jag kan bjuda på några bilder.





kolla skillnaden på mitt hår när det är plattat på ena sidan och mitt självfall på anda typ fem cm.

I've been asked to drink the blood of christ

jag vet jag suger verkligen på att blogga. Men husomhelst så har jag i helgen varit med massa, varit på äventyr i boden + sett på fotboll. Och med bara fyra timmars sömn i kroppen så beger jag mig snart till träning säger bara lycka till, åt mig själv då!


heat to your heart and not to your head

går först till skafferiet kollar på godispåsen, sen går jag till kakburken och kollar på kakorna, helvete skärp dig felicia! sen går jag till fruktfatet och tar en banan, hehe.

har tänkt bjuda på lite bilder, har varit lite för få tycker jag!

 








there you go!


bad update, I know!

skolan d.ö.d.a.r m.i.g  seriöst jag har ingen fritid känns det som! Nä nu ska jag ta och DÖ! vi hörs inte.


To love him, belive him

Vi har föräldra redovisning ikväll och jag tror att jag ska skita ner mig. Jag ska snacka på engelska hela tiden, nog för att jag inte har så mycket att säga men ändå. Hoppas det går bra ändå, ja så nervis är jag inte men det pirrar lite grann i magen. 


För att komma in på något annat ämne så kan jag säga att jag har tappat blogglusten, nu skriver jag bara för att jag känner att jag måste. Så jag får se hur jag gör om jag tar en paus. Fast direkt jag skriver att jag ska ta en paus får jag tillbaka lusten att skriva.

Skoldan var chill vi hade bara matrissamtal och lite förberedningar för ikväll. 

Justfan jag har ju kvar min BJ sen i helgen, typ mer än halva också. Om ni vill mig något så hittar ni mig i frysen bara så ni vet! 


I know you can!

ÅÅH helvetes förbannade knäjävel, tro inte att du ska få förstöra min fotbolls sesong!
Ja, min jävla knä är stört!

försök att ignorera alla svordomar om ni kan!


yes, she's gonna break it!

Chase our love

gårdagen blev spenderad med elin och kajsa, vi såg på film, allt för min syster, den var riktigt bra enligt mig, det kom då tårar x antal gånger. Vaknade för dryga halvtimmen sen, idag har jag träning tagg för det! Men under dagen får jag se vad jag hittar på jag slår nog en signal till Kajsa tror jag. Men nu ska jag avrunda innan jag skriver allt för mycket!



Should I just give up?

vaknade för ett tag sen, mina ögon är sömndruckna kan man lliksom säga.
idag ska jag vara med elin♥ troligen. Vi får se vad vi hittar på, men när hk och elin är tillsammans har man aldrig tråkigt.

En dusch skulle sitta bra tycker jag så nu drar jag!


I missed the plane to freedom

Gud det är ju åratals sen jag har bloggat senast, men det är fortfarade några som kollar in då och då. Jag har haft så mycket med skolan nu på senaste tiden och har inte haft varken tid eller ork med bloggen. Men jag ska försöka lite bättre nu. I promise.

Igår var jag och klippte mig, kändes skönt men det blev lite kort tycker jag.

Nu är det ju sommar närsomhelt och jag har inga pengar jag måste verkligen handla sommarkläder känner jag, garderoben är ju för tusan tom.

Nu kommer bilden på min jacka!



här har ni ett bra exempel på vad skolan gör med ungdomarna.


If yuo were the one

Jag hittde en skinnjacka eller både jag och elin, samma jacka också. Vi är för roliga, samma smak på nästan allt! Träning ikväll riktigt taggad, härligt väder ute vad mer saknas för en perfekt dag..glass! Så jag ska sticka in huvudet i frysen och se vad jag hittar. Bild på jackan kommer sen.

I learned to fly again I learned to live so free

Idag blir det då stan med elin, ska kolla på en jacka då. Väntar bara på att mamma ska komma med pengar, sen kommer elin och hennes pappa och hämtar mig.

Vi kan köra en dagens outfit kanske, jo det gör vi.



Jag har fick en lampa av farmor och farfar, har spanat in den när jag var hos dem.
Den är enligt mig riktigt fin, vad tycks?



Jaja, men nu ska jag gå och äta lunch, Heipa!


You just wanted to be wanted

Ingen Kajsa idag blev det, hon kunde inte. Har dammsugt rummet, jag har dock inte fått upp nå gardiner eller tavlor för mamma har inte varit hemma. Men det blir troligen gjort idag iallafall. Kvällen får jag se hur den utvecklas har inga planer nämligen.
Imorgon blir det staden med bästis! Har verkligen saknat henne!♥ Har tänkt kolla på en vårjacka och en bikini. Men har ju inga pengar, så jag ska sätta på hundögonen och gå till mami och papi. 
Bjuder på en låt och några bilder.

 









It's been a long night in new york city

rummet nästan klart, har bara kvar att sätta upp saker på väggarna + gardinerna. Jag blev faktiskt ganska nöjd, jag brukar inte det. Och det kommer ju att bli dubbelt så fint när jag får gardiner och tavlor upp.

Idag ska jag vara med Kajsa, får se vad vi hittar på. Ja, men nu ska jag gå och se om Kajsa lever!


who says I can't be strong?

såg på OC till 02.30 igår, ajaj felicia! Och sen vaknade jag kvart i nio alltså ungefär 6 timmars sömn bara men jag mår ändå bra.

Man hinner med otroligt mycket när man stiger upp tidigt har jag märkt. Jag har hunnit duscha + platta håret, köpa en soffa + hämta tavellister och ett skåp, sätta in det i rummet och göra sallad lunch då. Och nu sitter jag här och är väldigt stolt över mig själv, hehe.

Men nu ska jag käka upp maten och sen gå ner och se klart OC - boxen, har två avsnitt kvar, har ågest att det snart är slut! Men jag tror att jag överlever. Heipa!

 


I carried all alone

Hemma nu! känns väldigt skönt, man ska äntligen få lite ordning i sitt rum.

Som ni ser har jag gjort om i bloggen lite och jag ska fortsätta med det. Men först kommer bilder från lovet eller det är ju fortfarande lov men de bilder jag har tagit hitills

jag har märkt att alla bilder nästan är på solan men det får ni leva med.


storleks skillnad? haha




hehe kolla in ockelbon, den gav upp efter nån kilometer.









hahah, det var då härligt att se sin snart 17 åriga syster tolka med en pulka efter skotern, haha!

 


det är för oss solen går upp

herrejissus vad tiden går fort när man har kul, har åkt skoter och umgåtts med min släkt. Och blivit jäkligt förbannad på min syster för att hon alltid får fisk när vi pimplar och inte jag. Men sån't e livet!

sitter och nyser & snorar som en tok jag har fått på mig en riktig förkylning. Men det stoppar inte en hangasjärvi, nejdå. Vi far väl ut en sväng i snön va? Jovisst!

Nej, men nu ska jag gå och kurera mig och hoppas på sol imorgon.

En till sak, jag saknar min söderberg!♥

bilder kommer när jag är hemma, och det bli nog på onsdag!

I will not hear what you have to say.

YESS ÄNTLIGEN LOV!

De sista timmarna i skolan spenderades på skidspåret, 9,6 km blev det totalt.
Om några timmar far familjen Hangasjärvi Kero iväg till teurajärvi. Ska bli otroligt skönt med lov, men kommer att sakna mina vänner här. Men jag överlever nog med sisådär 13-14 personer.

Jag sägar bara att jag kommer att rulla fram efter lovet, allt påskgodis dårå..

Min uppdatering kommer att var väldigt låg, jag kanske inte skriver alls under lovet. Men jag är tillbaka i s-byn på torsdag full med härliga bilder, hoppas jag.

För att avsluta inlägget skulle jag vela skriva av mig lite.

Jag kommer att sakna er otroligt mycket, hela laget tror jag. Det kommer att ta tid att fylla igen luckorna men det ska gå för vi är ju SSK. Många har tagit bytet ganska hårt, jag med. Men jag var mest ledsen när jag fick veta det och jag tar oftast ut det i ilska. Men  ni ska veta att jag älskar er och jag önskar er lycka till!<3


guld i bodenarena 08.


RSS 2.0