länge leve längesen, som jag minns det var det lätt

Hey folket!
Tänkte att jag skulle våga kika in hära och droppa av lite text och bild. I måndags var jag på ett överasskningskalas, om man kan kalla det de. Det var min lilla guldklimp elin som blev byxmyndig, och på tal om det så fyller jag år om åtta dagar! Hehe lite lycklig är man.
Var på ett besök i staden idag med Elin, jag hittade hur mycket som helst men kom bara hem med två söta saker. Man måste ju spara lite pengar också. Sen så har jag inte hunnit göra så mycket mer. Eller jo jag har lämnat in terminens sista läxa, förjävla skönt! En bild nu och sen ska jag käka!

jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Gårdagen var fylld med många skratt och god mat och trevliga vänner. Vi var hos lisse och grillade lite vad som helst och hade skitkul. Haha, det var länge sen jag skrattat så mycket. Har tyvvär inga bilder, åhhh. Jag suger på att ta bilder, jag måste bli bättre på att ta med kameran. Men bidlder ser ni säkert på någon av mina fin vänners bloggar.
Dagen idag började jag med ett skönt löparpass till da hospital. Låg sedan och solade ett tag men det vart för kallt när det blåste. Ikväll blir det att vara med lite mer folk och ha skoj, sen slaggar elin här. Puss på henne.
heh så söta vi är!♥

nej, låt det få va som i en film

hallåjsan på er alla!
Igår satt jag och kärade ner mig i ett par levis shorts på internet, så kom mamma och ba: Men såna där har ju jag, det är ju mina trädgårdsshorts. Gissa om jag vart nå glad! Hon kommer nog aldrig mera få ha dom i trädgården..
Sitter för tillfället i myskläder och varm o´boy i koppen. Riktigt mys, det enda som stör mig just nu är att det är ljust ute till typ ett på natten och jag kan typ inte somna när det är ljust. Jag har ju persienner, men jag har myyyyyycket lättare att stiga upp när det är ljust på morgonen. So houston we've got a problem. Nej, men nu snart så ska jag krypa ner i sängen och läsa en suuuuuuuperbra bok och kanske orka plugga lite spanska. Ja så fåre bli. Ha en supermysig torsdagskväll, puss på er!
hehe, bara en random bild...wroooooomm

it is the sacrifices that counts

Goddag vänner!
Jag och Elin vaknade vid 10-11 tiden och såg klart Glasblåsarns barn, en bra film som jag sett många gånger. Hon drog hem där vid ett tror jag? Inte säker. Idag har jag äntligen orkat städa mitt rum. Hahah elin fina kommentar: Du har ju en hel djungel under sängen.
Den fick mig att dra fram damsugaren. Jag måste bara säga att jag är i stoooooort behov av kläder. När man är på stan så ser man såååå mycket fint så att man kollapsar nästan. Och sen kollar man i plånkan och börjar nästan grina. Får väl gå till pappa och lägga till hundögonen.
Som en avslutning på denna degiga och allmänt sega söndag så tar jag en springtur. Det lät väldigt hurtigt.
me want for graduation

svar på kommentar

om spotify premium:

 

postat av: frida

funkade det för dig? Jag töörs inte testa hehe :') <3

 

 

Svar: Helt ärligt vet jag inte om jag gjorde rätt, så jag sket i det. Men du kanske är lite smatare än mig, man vet aldrig :) <3

 

 



RSS 2.0